AJ139 Pro vs Furylevel Z1 vs Razer DeathAdder V3

Bütçe
1500
Biraz da şans işi o taraf. Dediğim gibi karar vereceğim en son. Kararsız kaldım bir tık.
Aula kimisine sorunsuz gitti kimisine sorunlu geldi kesinlikle şans işi. Temu iade konusunda iyi fakat AJ59Pro bozuk gelirse iade ettiğiniz zaman ürünü istiyorlar parayı sonra yatırıyorlar. 800 TL altı ürünleri iade ettiğiniz zaman ürünü geri istemiyorlar parayı direkt sorgusuz geri yatırıyorlar.

Aula kimisine sorunsuz gitti kimisine sorunlu geldi kesinlikle şans işi. Temu iade konusunda iyi fakat AJ59Pro bozuk gelirse iade ettiğiniz zaman ürünü istiyorlar parayı sonra yatırıyorlar. 800 TL altı ürünleri iade ettiğiniz zaman ürünü geri istemiyorlar parayı direkt sorgusuz geri yatırıyorlar.

Çok uzun süre olmadığı sürece sorun yok onda. Alırsam eğer umarım bozuk gelmez şans lazım. Bu arada bozuk olduğunu nasıl anlarız?

Çok uzun süre olmadığı sürece sorun yok onda. Alırsam eğer umarım bozuk gelmez şans lazım. Bu arada bozuk olduğunu nasıl anlarız?
Bağladığın zaman usb tanınamadı hatası verirse bil ki bozuktur. Şarj konusunda sıkıntı yaşarsan, mouseyi sıkıp salladığında içinden takur tukur ses geliyorsa bozuktur. 8K Hz'ye aldığında mouseyi sapma yaşıyorsan mcu ile sıkıntılı vardır fakat işlemcin iyi değilse ondan da sapma yapar illa mouseye bağlamamak lazım.

Bağladığın zaman USB tanınamadı hatası verirse bil ki bozuktur. Şarj konusunda sıkıntı yaşarsan, fareyi sıkıp salladığında içinden takur tukur ses geliyorsa bozuktur. 8K Hz'ye aldığında fareyi sapma yaşıyorsan mcu ile sıkıntılı vardır fakat işlemcin iyi değilse ondan da sapma yapar illa fareye bağlamamak lazım.

Alsam da 8K kullanacağımı düşünmüyorum zaten Max 4K olmadı 2K.

Tüm farelerden vazgeçip zenith Pro almaya karar verdim. 1600TL gibi bir fiyata aldım. Da'nın incelemesinden sonra içime yattı eğer memnun etmezse iade edebilirim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı