AJ159 Temu'da QR ile 0 TL gercek mi şartlar neler? Orijinal ürün mü?
Muhtemelen vergi çıkacaktır.
R1 önerir misiniz?Şu an alamazsın, kampanya R1 de var AJ159 da yok artık.
Çıksın, 5 bin lira çıkmayacak ya. Max çıktığı 700 800
R1 önerir misiniz?
Kampanyaya nasıl katılabiliriz?
Vergisiz fiyatı mı 400 TL? Kampanyayı sabahtan beri deniyorum ama hiçbirisi indirime düşmüyor nedense.R1 400 TL, fiyatına göre güzel.
'Temu'da AJ159 fare nasıl 33 TL'ye düşürülür?' konusundaki mesaj
Temu'da AJ159 fare nasıl 33 TL'ye düşürülür?
Vergisiz fiyatı mı 400 TL? Kampanyayı sabahtan beri deniyorum ama hiçbirisi indirime düşmüyor nedense.
Vergisiz fiyatı mı 400 TL? Kampanyayı sabahtan beri deniyorum ama hiçbirisi indirime düşmüyor nedense.
Böyle bir sorunla karşılaşırsanız ürünü geri gödermeden ücret iadesi talep edebiliyorsun bu arada.Ben 500TL'ye aldım bence 500TL'ye değer kesinlikle. Şunu da söyleyeyim biraz şansı işi USB 3.0'da takılma yapıyor bende USB 2.0'da hiç yapmıyor gibi bir şey fakat çok çok minik nadiren yaptığını gördüm. Tabii şans işi biraz.
Vergiyle toplam 400.
'Temu'da AJ159 fare nasıl 33 TL'ye düşürülür?' konusundaki mesaj.
Temu'da AJ159 fare nasıl 33 TL'ye düşürülür? bunu okuyarak yap, linki konunun sonlarında paylaştım konunun sonuna bak link için.
Peki R1 veya AJ159 kablosuz fareler gecikme yaşatıyor mu oyunlarda vs. ve şarjları falan yeterli midir sizce.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.