AJ159 titriyor

Alilol

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar farenin tam burasına böyle bascakmış gibi fake verince gıcırdıyor titriyor gibi bir şey oluyor normal basınca bir şey olmuyor. Sağ Click'de de oluyor ara sıra oluyor tabii. Bu oyunda kopma sıkmama gibi şeyler yaşamadım. Sizce satıcıya garantiye yollayayim mi? Adama her şeyi söyledim kafana takma bir şey olmaz dedi 2 kere altını sılerken düşürdüm 1 kere de kedim masamdan aşağı düşürdü mouse beni 1 yıl daha götürse yeter değiştireceğim zaten sizce ne yapayım?

Bu sağ ve sol Click'lerin oldugu yere baktım ufak saç ve tozlar var onları silme yöntemi var mı switchlerin orada?

Dosya Ekleri

• 1754998028266.png
    1754998028266.png
    81,1 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten malzeme kalitesi o kadar iyi değil. Birde düşünce normal gıcırdaması. Gittiği yere kadar götürsün yeter. İstersen garantiye yolla ama çok kez düştüğü için muhtemelen kullanıcı hatası diyebilirler.

Zaten malzeme kalitesi o kadar iyi değil. Birde düşünce normal gıcırdaması. Gittiği yere kadar götürsün yeter. İstersen garantiye yolla ama çok kez düştüğü için muhtemelen kullanıcı hatası diyebilirler.
Adam her konuda destek sağlarım dedi valla ama aileme söylemeye korkuyorum kendi paramla alsam bile kızıyolar

Adam her konuda destek sağlarım dedi valla ama aileme söylemeye korkuyorum kendi paramla alsam bile kızıyolar
18 yaşından büyük değilsen yapacak bir şey yok ailene söylemek zorundasın garantiye yollamaları için. Fazla rahatsızlık veriyorsa tek çare garantiye göndermek. Pek rahatsız etmiyor diyorsan kullan öyle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı