Ajan seçim ekranından sonra ses bozuluyor

Kilss33

Hectopat
Daha fazla  
Valorant lobide ses sorunu yok, ajan seçim ekranından sonra ses 144p gibi geliyor telsizden konuşur gibi telefon modundaki sese geçiyor, kulaklığım AirPods Pro 3. nesil bu nasıl düzelecek bilgisi olan var mı?

HM anladım.
Aygıtlar ve Yazıcılar kısmından Airpodsa girip hands-Free Telephony kutucuğundaki tiki kaldırıp uygula de bakalım. İşe yarayacak mi?

Aygıt Yöneticisi'nden hands freeyi önce devre dışı bıraktım olmadı sonra kaldırdım yine olmadı şu an yine aynı sadece oyun içi maçtayken böyle yapıyor oyundaki ayarlarımda düzgün hala düzelmiyor

Aygıt Yöneticisi'nden hands freeyi önce devre dışı bıraktım olmadı sonra kaldırdım yine olmadı şu an yine aynı sadece oyun içi maçtayken böyle yapıyor oyundaki ayarlarımda düzgün hala düzelmiyor
Yanlış yere bakmışsın, o yüzden düzelmedi. Agıt Yöneticis ile sygıtlar ve yazıcılar aynı yer değil.
Sen sürücüyü kaldırmaya çalışmışsın, bizim yapmamız gereken hizmeti kapatmak. Maçtayken bozulmasının tek sebebi, oyunun o an mikrofonunu açmaya çalışması ve kulaklığın telefon moduna girmesi.

Yanlış yere bakmışsın, o yüzden düzelmedi. Agıt Yöneticis ile sygıtlar ve yazıcılar aynı yer değil.
Sen sürücüyü kaldırmaya çalışmışsın, bizim yapmamız gereken hizmeti kapatmak. Maçtayken bozulmasının tek sebebi, oyunun o an mikrofonunu açmaya çalışması ve kulaklığın telefon moduna girmesi.

Yok hocam dediğiniz yerde hands free yazmıyor ben Aygıt Yöneticisi'nden kaldırdım ayrıyeten gene değişen bir şey yok dediğiniz yerde öyle bir şey yok hala çözüm bulamadım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı