Ajan veya dedektif filmi önerileri

Trieetz

Kilopat
Katılım
11 Ağustos 2019
Mesajlar
4.101
Makaleler
9
Çözümler
53
Yabancı daha çok ajan, dedektif tarzı filmler olursa çok iyi olur. Bilen arkadaşlar lütfen yazsın. Kardeşimle film arıyoruz, o kategoride bulamıyoruz.

İzlediklerimiz:
Hitman tüm serisi.
Sherlock Holmes tüm serisi, dizisi de.

Ajan ya da dedektif böyle Sherlock Holmes gibi bir yere bakıp geleceği gören ya da izler bularak cinayeti çözen adam filmleri.

Önerilerinizi bekliyorum.

Herkesin kurban bayramı kutlu olsun!
 
Film değil ama dizi olarak The mentalist izleyebilirsin. Aradığın kriterlere uyuyor, biraz eski bir dizi ama. Lucifer de var mesela, o da bir dizi ama bölümlerin en az yarısı şeytan ve bir detektifin sherlock gibi davaları çözmesiyle geçiyor.
 
Bu arada bilmiyorum izler misiniz çok fazla dizi önerisinde bulundum fakat, House izlediniz mi? Sherlock'un doktor versiyonunu düşünün. Egolu, kibirli, kendini insanlardan üstün görüyor ve işinin en iyisi. Ayrıca DR. House'un adresi de Sherlock'un adresi ile aynı, 221B Baker Street. Hayatım boyunca izlediğim en iyi dizidir benim.
 
Hocam beni yanlış anladınız @183206. ben böyle mesela yerde bir kağıt görüyor ya da kolye direk ayrıntıların kafasına yazıyor geleceği tahmin ediyor onlarla ya da önceden olanları. Öyle bir filmden bahs ediyorum bildiğiniz var mıdır başka hepsin sıralıyorum akşam izlemek için.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı