Ajazz 159 Pro 8K olmuyor

M3x3l1n4

Femtopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Fare bugün geldi driver kurulumunu yaptım.

Testlerini yaparken Razer programını indirdim. 1k, 2K, 4K da sorun yok fakat 8 k test etmek istediğimde 5500 6500 arası kalıyor.

Bir sorun mu var ya da atladığım bir şey mi bilemedim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Razer programını indirmenizden dolayı oluşan bir hata olabilir. Razer markalı olmayan mouseleri yanlış test ediyor olabilir. Ve çok büyük bir problem olduğunu düşünmüyorum, n'apacaksınız hocam, 8000 DPI'da mı kullanacaksınız?

Selam arkadaşlar. Fare bugün geldi driver kurulumunu yaptım.

Testlerini yaparken Razer programını indirdim. 1k, 2K, 4K da sorun yok fakat 8 k test etmek istediğimde 5500 6500 arası kalıyor.

Bir sorun mu var ya da atladığım bir şey mi bilemedim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
İlginç, bende sıkıntı yoktu ama browser üzerinden test etmiştim ben. Mouseyi geniş sallamak yerine çapraz seri filan çevirin belki gelir 8k öyle.

Bir de arkadaş doğru demiş, 8k çok yüksek bir değer. 4k veya 2k'da kullanın bence.

Razer programını indirmenizden dolayı oluşan bir hata olabilir. Razer markalı olmayan mouseleri yanlış test ediyor olabilir. Ve çok büyük bir problem olduğunu düşünmüyorum, n'apacaksınız hocam, 8000 DPI'da mı kullanacaksınız?
Bu programla internette aynı fareyi test edenler 8k ya kadar geliyordu. Ayrıca 8k konusunda dediklerinize katılıyorum fakat kafama takıldı sorun bu sadece.

İlginç, bende sıkıntı yoktu ama browser üzerinden test etmiştim ben. Mouseyi geniş sallamak yerine çapraz seri filan çevirin belki gelir 8k öyle.

Bir de arkadaş doğru demiş, 8k çok yüksek bir değer. 4k veya 2k'da kullanın bence.
Olumsuz hocam. Dediğiniz gibi 1 k bile çok yüksek değer zaten internet hızlarımız donanımlarımızın gecikme hızları derken 8k ya gelene kadar çok değişken var.

Arkadaşlar driveri silip tekrar yükledim. Ayrıca 8k değerine alıp bir oyun attım. Sonrasında bakayım dedim ve sorunun düzeldiğini farkettim. 8k yı görebiliyorum 1600 dpi'da fakat saçma sapan bir hızda hareket ettirmek zorunda kalıyorum fareyi bilginiz olsun. :)

Razer'in kendi programı üzerinden test etmeniz gerekiyor 8K hzi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı