Hocam Temu'dan fareyi aldıktan sonra başka bir siparişime DOT skatez ekledim deneme maksatlı ve çok memnun kaldım.
![]()
ESPTiger ICE V2 Skates - UNIVERSAL DOTS
Bu ürün, yüksek saflıkta PTFE malzemeden üretilmiş olup, pürüzsüz ve düz bir yüzeye sahiptir. 2.5D kavisli kenar tasarımı, yüzeyi aşınmalara karşı korurken pürüzsüzlüğü artırır. Anti-collapse dolgu malzemesi, daha iyi bir destek sağlar. Ayrıca, 3M yapışkan kullanılarak ürünün yerinden kayması...wraithesports.com
TR'de 300 TL civarı. Temu'dan daha kaliteli olduğu bariz ama ben Temu'daki skatezle Longteng mouse pad üzerinde çok rahat ettim.
![]()
Temu United Kingdom | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More
Make Temu your one-stop destination for the latest fashion products, cosmetics & more. Free shipping on items shipped from Temu. Free returns within 90 days. Shop on Temu and start saving.share.temu.com
Eki Görüntüle 2449919
![]()
X-Raypad Obsidian - Universal Donuts Skates (Kırmızı)
Malzeme: 0.8 mm, sert PTFE Paket içeriği: 32 adet donut skatez 2 adet alkollü mendil 2 adet yapışkan çıkarıcı mendilwraithesports.com
Bunlarda stok varmış. Aynı mantıkta.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.