Sizce Ajazz AJ159 Pro mu alayım, yoksa Attack Shark X3 Pro mu? Şu anda Ajazz daha mantıklı gözüküyor ama baktığımızda Temu, Türkiye'de yeni kanun nedeniyle satışa kapandı. Bu yüzden fareyi riske atmak istemiyorum. Bu nedenle Attack Shark X3 Pro mu alsam, karar veremedim. Sizce hangisi iyidir ve şu an hangisini almak daha mantıklı?
1800tl gibi bir bütçem varİkisi de değil. Bütçen nedir?
1800TL gibi bir bütçem var
Dongleye ayrı para vermek gerekiyomuş o mousede o biraz büemi aşıyor claw grip tutuş şeklimDarmoshark M3S Max Parolapara ile 400 TL indirimli alabilirsin. Tutuş şeklin nedir bu arada?
Dongleye ayrı para vermek gerekiyormuş o farede o biraz büemi aşıyor claw grip tutuş şeklim
Evet te diger mouseler 8k hz o daha avantajlı degilmi daha az fiyataİçinden 1K dongle çıkıyor zaten.
1800tl gibi bir bütçem var
Evet te diger mouseler 8K Hz o daha avantajlı degilmi daha az fiyata
MCHOSE A5 Ultra 8K Hz Rose Red Kablosuz Gaming Mouse (MC-A5-11S)
A5 serisi, milisaniyelik tepki sürelerine sahip Omron ve Huano mikro anahtarlara sahiptir ve üst düzey çalışma sağlar.www.gaming.gen.tr
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
Son ikisi kampanyalar ile 1700-1800 yapıyor.
Elektronik: MCHOSE Ace 60 Pro Parolapara ve İyzico ile 1400 TL
https://www.gaming.gen.tr/urun/610678/mchose-ace-60-pro-hall-effect-ice-blue-manyetik-switch-rgb-hotswap-siyah-mekanik-gaming-klavye-mc-ace60-9/ Giriş seviye bir manyetik switch ama Madlions mad60/mad68 klavyelerinden iyidir ve fiyatı da cashbackler ile uyguna geliyor. FUN60 Pro'dan iyi midir...www.technopat.net
Burada anlattım.