Ajazz Aj 159 mu X3 Pro mu?

emin551

Femtopat
Daha fazla  
Sizce Ajazz AJ159 Pro mu alayım, yoksa Attack Shark X3 Pro mu? Şu anda Ajazz daha mantıklı gözüküyor ama baktığımızda Temu, Türkiye'de yeni kanun nedeniyle satışa kapandı. Bu yüzden fareyi riske atmak istemiyorum. Bu nedenle Attack Shark X3 Pro mu alsam, karar veremedim. Sizce hangisi iyidir ve şu an hangisini almak daha mantıklı?

Kanun şu an işlemiyor gibi gözüküyor. Daha 1 hafta önce AliExpress'ten arkadaşım ürün aldı. Artı olarak Temu'nun Türkiye'de temsilcisi var.

Darmoshark M3S Max Parolapara ile 400 TL indirimli alabilirsin. Tutuş şeklin nedir bu arada?
Dongleye ayrı para vermek gerekiyomuş o mousede o biraz büemi aşıyor claw grip tutuş şeklim

1800tl gibi bir bütçem var

Son ikisi kampanyalar ile 1700-1800 yapıyor.

Burada anlattım.

Evet te diger mouseler 8K Hz o daha avantajlı degilmi daha az fiyata

Değil, 1 seneye elinde kalırsa avatajlı olacağını düşünmüyorum. Sorun yaşarsın o mouselarda. Ayrıca hocam 4K ve 8K Hz neredeyse hiçbir oyunda stabil değil. Bana inanmıyorsan e sporcuların kullandığı hzlere bakabilirsin. Çoğu 1K kullanıyor.

Rengini seversen bunu alabilirsin, 4K dongle çıkıyor içinden. Ama dediğim gibi 2K Hz'den sonrası gerçekten boş, araştırmanı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…