Ajazz Aj 159 mu X3 Pro mu?

Aslında aklıma 2.el G PRO X Superlight almak ta var ama karar veremedim hğç o potaya giresim yok ama en mantıklı o geliyor

Saçma olur. Önerdiğimiz fareler en iyi mculardan ve en iyi sensörlerden kullanıyorlar zaten, malzeme kaliteleri vs. çok güzel. Ayrıca sıfır yani neden ikinci el alasın ki?

Saçma olur. Önerdiğimiz fareler en iyi mculardan ve en iyi sensörlerden kullanıyorlar zaten, malzeme kaliteleri vs. çok güzel. Ayrıca sıfır yani neden ikinci el alasın ki?
Bu verdiginiz mouseler uzun ömürlümü çünkü alcagım mouseyi ben kemigi çıkana kadar kullanırım biraz takıntı var gecikme falan yapmazdemi düşürürsem masaya vurursam felan şuanki mousem biraz sıkımtılıda

Bu verdiginiz mouseler uzun ömürlümü çünkü alacağım fareyi ben kemigi çıkana kadar kullanırım biraz takıntı var gecikme falan yapmazdemi düşürürsem masaya vurursam falan şu anki farem biraz sıkımtılıda

Ben A5 Ultra kullanıyorum. Malzeme kalitesi gerçekten güzel. Darmoshark da aynı şekilde kaliteli malzemesi.

A5ultra yeni bi mousemi hiç duymamıştım bide mcusu ne onun aslında ilgimi çekmedi degil
Realtek RTL8762GKH

Bu konuda biraz araştırma ile nasıl bir mcu olduğunu anlatmıştık hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı