Sizce Ajazz AJ159 Pro mu alayım, yoksa Attack Shark X3 Pro mu? Şu anda Ajazz daha mantıklı gözüküyor ama baktığımızda Temu, Türkiye'de yeni kanun nedeniyle satışa kapandı. Bu yüzden fareyi riske atmak istemiyorum. Bu nedenle Attack Shark X3 Pro mu alsam, karar veremedim. Sizce hangisi iyidir ve şu an hangisini almak daha mantıklı?
Temu'da ilk ürüne özel büyük indirim yapıyor. Hesap açtım ürünü favorilere ekledim sonra bir baktım 100TL olmuş. Bende hemen ürünü satın aldım 100TL'yi görünce kaçırmam tabii. Vergilerle beraber 800, Papara ile alınca da cashbackdan dolayı 700TL oldu.
Temu'da ilk ürüne özel büyük indirim yapıyor. Hesap açtım ürünü favorilere ekledim sonra bir baktım 100TL olmuş. Bende hemen ürünü satın aldım 100TL'yi görünce kaçırmam tabii. Vergilerle beraber 800, Papara ile alınca da cashbackdan dolayı 700TL oldu.
Bugün çevrimiçi alışverişe hazır en yeni electronics ürünümüzün bir parçası olan aj159 pro kablosuz fare, paw3395, , üç modlu, 8k oyun, i̇ kullanımı, optik, usb şarj, type-c, şarj edilebilir lityum pil, 1-5w, için'i Temu'da .