Ajazz AJ139 Pro alınır mı?

D3 Vitamin

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime H510M-E
Intel i5 11400F
Afox 2060 Super
XPG Spectrix D50 2X16 3200 MHz CL16
James Donkey JD10240 SSD 1 TB
NZXT H510 CA-H510B-BR
Bitfenix BP-BP600ALNN-9R 600W 80+
ViewSonic VX2780J-2K
Meslek
Silahlı Özel Güvenlik Görevlisi
Merhaba, ben Ajazz AJ139 Pro model fareyi almayı düşünüyorum ama ürün yorumları ve izlediğim birkaç videoda şarj problemi olduğunu gördüm bu şarj problemi her üründe var mı? Zaten Amazon üzerinden alacağım iade edebilirim. Bir de şöyle bir sıkıntı var sitede ürün başlığı Ajazz AJ139 Pro X Superlight ama ürün fotoğraflarında, videosunda ve kutusunda sadece Ajazz AJ139 Pro yazıyor ikisi de aynı model mi? Ürün linki = Amazon.com.tr

Merhaba, ben Ajazz AJ139 Pro model fareyi almayı düşünüyorum ama ürün yorumları ve izlediğim birkaç videoda şarj problemi olduğunu gördüm bu şarj problemi her üründe var mı? Zaten Amazon üzerinden alacağım iade edebilirim. Bir de şöyle bir sıkıntı var sitede ürün başlığı Ajazz AJ139 Pro X Superlight ama ürün fotoğraflarında, videosunda ve kutusunda sadece Ajazz AJ139 Pro yazıyor ikisi de aynı model mi? Ürün linki = Amazon.com.tr
Ürünün 1. parti üretiminde o dediğin sorun var ilk aldığım üründe öyle sorun vardı bazen şarj oluyordu bazen şarj olmuyordu keyfine göreydi. Sonrasında yeni parti olanını satın aldım 1 yıldır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Eğer dpi ışığını kapatırsanız şarjı rahat min. 50 60 saat gidiyor öneririm shapesi zaten çok güzel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı