Ajazz AJ139 Pro alınır mı?

Nuyyu

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
+ Lenovo Legion 5 Pro
- RTX 4070 BY Lenovo
- i7-13700HX

+ Redmi Note 10 Pro (Sweet)
- SuperiorExtended (AOSP)
Meslek
Bilgisayar Yazılım ve Donanım
Bu fare alınır mı? Eksi yanları ne? 17 dolar. Yurt dışında yaşıyorum 50 dolara kadar uygun bir fare seçmeye çalışıyorum.

Yanlış hatırlamıyorsam mcu kötü diyorlardı?

Dosya Ekleri

• 1763672523148.jpeg
    1763672523148.jpeg
    100,1 KB · Görüntüleme: 17
Bu fare alınır mı? Eksi yanları ne? 17 dolar. Yurt dışında yaşıyorum 50 dolara kadar uygun bir fare seçmeye çalışıyorum.

1 seneden fazla kullandım 17 dolar için güzel ürün mcu su ne kötü ne de iyi orta onun dışında malzeme kalitesi fena değil yurt dışında 50 dolara kadar bütçen varsa daha iyisini alırsın.

VXE r1'e bakabilirsin ama seni tatmin eder mi bilmiyorum almadan gene de araştır derim bende VXE R1 Pro var gayet memnunum.

VXE r1'e bakabilirsin ama seni tatmin eder mi bilmiyorum almadan gene de araştır derim bende VXE R1 Pro var gayet memnunum.
Galiba vxe r1 pro max bulabildim 17 dolar oda ama ikinci el sahibi bakarsa almayı düşünüyorum

1 seneden fazla kullandım 17 dolar için güzel ürün mcu su ne kötü ne de iyi orta onun dışında malzeme kalitesi fena değil yurt dışında 50 dolara kadar bütçen varsa daha iyisini alırsın.
Daha farklı modelleri de bulunuyor onlar hakkında düşüncen var mı

Bana göre 50 doların varsa uzak dur Ajazz'dan.
50 dolara kadar çıkarım o konuda sıkıntı yokta aradaki farka değer mi şimdiye kadar normal farelerle takıldım çünkü

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı