Bu site bir sorun olduğunda geri iade almıyormuş veya cevap vermiyorlarmış. Üstelik bu mouse 2 hafta önce falan 2.200TL idi. Nasıl bu fiyata düşmüş?Alınmaz.
DARMOSHARK M3 - 4K Kablosuz Gaming Mouse - Kailh GM 8.0 - PAW 3395 - Beyaz
ÜRÜN AÇIKLAMASI Teknik Özellikler: >Ultra Hafif Tasarım.>Üç Modlu Bağlantı (Bluetooth/Kablosuz 2,4 GHz/Kablolu USB Tip-C).>4000Hz Yoklama Oranı.>İpeksi Pürüzsüz İzleme.>Hassas Doğru Performans.>Ultra uzun pil ömrü ile sonsuza kadar kullanın.>Profesyonel Üst Düzey Amiral Gemisi Optik Sensörü (PAW 33shop.connectgame.com.tr
Bu site bir sorun olduğunda geri iade almıyormuş veya cevap vermiyorlarmış. Üstelik bu mouse 2 hafta önce falan 2.200TL idi. Nasıl bu fiyata düşmüş?
Dermoshark M3S nasıldır? Wraithden alsam.İndirim. Evet, sitenin garantisi kötü. Bütçe yeterse ve güvenmiyorsanız Wraith'ten alın. Wraith'in garantisi on numaradır. İçerisini açıp modladığım fareyi garantiye kabul ettiler.
Dermoshark M3S nasıldır? Wraith'den alsam.
Merhaba gayet de alınır neden alınmıyormuş? O fiyata bedava zaten Razer Focus sensör kalitesinde hem DarmoShark sorunlu bir mouse yeni alanlar bile sorun yaşıyor. Bakın ben de mouse alacağım 2 haftadır araştırıyorum GPX alternatifi dediler Youtube'da çok fazla incelemesi var gerek şekil gerek performans 50$ yani ne ki sonuçta.Amazon.com.tr
Arkadaşlar, 2 bin TL bir bütçem var. Beyaz kablosuz mouse arıyorum. Elim büyük. Bu fareyi gördüm. Türkiye'den de yorumlar var. %95 olumlu yorumlar. Sizce alınır mı?
Merhaba gayet de alınır neden alınmıyormuş? O fiyata bedava zaten Razer Focus sensör kalitesinde hem Darmoshark sorunlu bir mouse yeni alanlar bile sorun yaşıyor. Bakın ben de mouse alacağım 2 haftadır araştırıyorum GPX alternatifi dediler YouTube'da çok fazla incelemesi var gerek şekil gerek performans 50$ yani ne ki sonuçta.
Tercihiniz gayet güzel olmuş iyi günlerde kullanınHyperX Haste Wireless mouse aldım. Şu an kullanıyorum gayet memnunum Amazon'da 2000TL'ye aldım.