Ajazz AJ139 Pro X mouse nasıldır?

Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem MSI RX 6800 Gaming Z Trio 16GB | Ryzen 5 7600 | 32 GB 6000MHz DDR5 Ram | Monitör Dell S2721DGFA 27" 2K 165hz IPS | Klavye Theory TH80 Pro | Mouse Razer Viper V3 Pro
Amazon.com.tr

Arkadaşlar, 2 bin TL bir bütçem var. Beyaz kablosuz mouse arıyorum. Elim büyük. Bu fareyi gördüm. Türkiye'den de yorumlar var. %95 olumlu yorumlar. Sizce alınır mı?

Alınmaz.

Alınmaz.

Bu site bir sorun olduğunda geri iade almıyormuş veya cevap vermiyorlarmış. Üstelik bu mouse 2 hafta önce falan 2.200TL idi. Nasıl bu fiyata düşmüş?

Bu site bir sorun olduğunda geri iade almıyormuş veya cevap vermiyorlarmış. Üstelik bu mouse 2 hafta önce falan 2.200TL idi. Nasıl bu fiyata düşmüş?

İndirim. Evet, sitenin garantisi kötü. Bütçe yeterse ve güvenmiyorsanız Wraith'ten alın. Wraith'in garantisi on numaradır. İçerisini açıp modladığım fareyi garantiye kabul ettiler.

İndirim. Evet, sitenin garantisi kötü. Bütçe yeterse ve güvenmiyorsanız Wraith'ten alın. Wraith'in garantisi on numaradır. İçerisini açıp modladığım fareyi garantiye kabul ettiler.
Dermoshark M3S nasıldır? Wraithden alsam.

Dermoshark M3S nasıldır? Wraith'den alsam.

Modlayıp garantiye gönderdiğim fare olur kendisi. Tıklama hissini beğenemedim ben. Garantiye gönderme nedenim ise 2000 Hz'de bir süre hareket ettikten sonra farenin yavaşlaması. Fakat aynı fareyi kullanan bir arkadaşıma sorduğumda onda böyle sorun olmadı. Tıklama hissinin kötü olması haricinde sorun yaşamazsın. Ama büyük ele gelmez. Küçük fare. O yüzden M3 4K önerdim.

Amazon.com.tr

Arkadaşlar, 2 bin TL bir bütçem var. Beyaz kablosuz mouse arıyorum. Elim büyük. Bu fareyi gördüm. Türkiye'den de yorumlar var. %95 olumlu yorumlar. Sizce alınır mı?
Merhaba gayet de alınır neden alınmıyormuş? O fiyata bedava zaten Razer Focus sensör kalitesinde hem DarmoShark sorunlu bir mouse yeni alanlar bile sorun yaşıyor. Bakın ben de mouse alacağım 2 haftadır araştırıyorum GPX alternatifi dediler Youtube'da çok fazla incelemesi var gerek şekil gerek performans 50$ yani ne ki sonuçta.

Merhaba gayet de alınır neden alınmıyormuş? O fiyata bedava zaten Razer Focus sensör kalitesinde hem Darmoshark sorunlu bir mouse yeni alanlar bile sorun yaşıyor. Bakın ben de mouse alacağım 2 haftadır araştırıyorum GPX alternatifi dediler YouTube'da çok fazla incelemesi var gerek şekil gerek performans 50$ yani ne ki sonuçta.

HyperX Haste Wireless mouse aldım. Şu an kullanıyorum gayet memnunum Amazon'da 2000TL'ye aldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı