Ajazz AJ139 Pro X vs Fury Z1

Bütçe
1500

RexeAs

Femtopat
Katılım
5 Temmuz 2024
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Reflexlere hızlı tepki veren bir kablosuz mouse almak istiyorum, özellikle R6 gibi seri oyunlar için. Birçok kullanıcı Ajazz mouselerin pek güvenilir olmadığını söylüyor, ancak MCU karşılaştırmalarında Ajazz'in bir tık daha iyi olduğunu görüyorum. Sizce hangisini almam gerekiyor? Bütçem çok esnek değil, belki 1500 TL'ye bile çıkamayabilirim, bu yüzden biraz daha ekleyip şunu al demeyin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fury hocamızın Fareyi'nun fazlasıyla kaliteli oldugunu duydum bence bir şans verilebilir. Ajazz fareyi ne çok iyi ne çok kötü ortalama bir ürün ortaya çıkara F/P markadır bana kalırsa.
 
Reflexlere hızlı tepki veren bir kablosuz mouse almak istiyorum, özellikle R6 gibi seri oyunlar için. Birçok kullanıcı Ajazz mouselerin pek güvenilir olmadığını söylüyor, ancak mcu karşılaştırmalarında Ajazz'in bir tık daha iyi olduğunu görüyorum. Sizce hangisini almam gerekiyor? Bütçem çok esnek değil, belki 1500 TL'ye bile çıkamayabilirim, bu yüzden biraz daha ekleyip şunu al demeyin.

Ben olsam sorunlu mouse almak yerine teknik daha kötü olan v2X hyperpspeed alır keyfime bakarım.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı