Ajazz AJ159 Apex fare alınır mı?

Bütçe
1000

talha.a

Centipat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060Ti - 2x16 32gb XPG - İntel Core i5 11400F
Hocalarım merhaba Temu'dan 900TL'ye gelen Ajazz AJ159 Apex mouse hoşuma gitti fakat el tutuşuma uyar mı bilemedim sizce palm grip tutuşuna uyar mı ve alınır mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Hocalarım merhaba Temu'dan 900TL'ye gelen Ajazz AJ159 Apex mouse hoşuma gitti fakat el tutuşuma uyar mı bilemedim sizce palm grip tutuşuna uyar mı ve alınır mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Bu fiyata böyle başka bir fare yok hocam.

@belirsizz hocam sizin fikirlerinizi de almak isterim.

Hocam Temu zaten çocuk işci kaynıyor bir tık ben desteklemiyorum, ayrıca ürün kalitesi coğunlukla sıkıntılı oluyor.

Öneren çok fazla kişi olduğu için düşünüyorun ama aklımda soru işareti bıraktınız hocam :D

Öneren çok fazla kişi olduğu için düşünüyorun ama aklımda soru işareti bıraktınız hocam :D
Hocam mouse 700 ips vs 8 khz ve 50G ivme birde üstüne 57 gram, üstüne birde kablosuz. Dongle'ında da özelleştirebildigin bir ekran bulunuyor. 700 ips farenin sapma payını %1'in altında yapıyor (%0.1). Yani sen bu fareyi ortalama 30 km hızla kaydırsan bile algılayacak. Bu demek ki senin 30 cm lik mouse padinde yaptığın her hareketi neredeyse hiç hata payı olmadan kusursuz algılayacak.

Hocam mouse 700 IPS vs 8 KHz ve 50G ivme bir de üstüne 57 gram, üstüne bir de kablosuz. Dongle'ında da özelleştirebildigin bir ekran bulunuyor. 700 IPS farenin sapma payını %1'in altında yapıyor (%0.1). Yani sen bu fareyi ortalama 30 km hızla kaydırsan bile algılayacak. Bu demek ki senin 30 Cm'lik mouse padinde yaptığın her hareketi neredeyse hiç hata payı olmadan kusursuz algılayacak.

Evet hocam özellikleri mükemmel fakat el tutuşuma uyar mı diye ve çift tıklama sorunu olduğu söylendiği için aklımda soru işareti kaldı.

Evet hocam özellikleri mükemmel fakat el tutuşuma uyar mı diye ve çift tıklama sorunu olduğu söylendiği için aklımda soru işareti kaldı.
Hocam Mouse 800 TL civarı, yani kaybedecek çok bir şey yok. Ben şahsen sipariş verdim elime ulaşırsa deneyimlerimi söylerim. Mouse ile ilgili reddit araştırmalarımda kopma sorunu olduğunu iddia edenler var ama sadece 1 kişi şikayet etmiş. Onun çözümü de USB 3.0 portuna takılınca çözülüyormuş. Switchleri konusunda bir şey söyleyemiyorum, kimse bir şey dememiş. Henüz birkaç aylık bir mouse.

Hocam mouse 800 TL civarı, yani kaybedecek çok bir şey yok. Ben şahsen sipariş verdim elime ulaşırsa deneyimlerimi söylerim. Mouse ile ilgili Reddit araştırmalarımda kopma sorunu olduğunu iddia edenler var ama sadece 1 kişi şikayet etmiş. Onun çözümü de USB 3.0 portuna takılınca çözülüyormuş. Switchleri konusunda bir şey söyleyemiyorum, kimse bir şey dememiş. Henüz birkaç aylık bir mouse.

Evet hocam bende sipariş vereceğim akşam şimdi aklıma geldi ki zaten BİM'e gelen dandik mouseler bile 1000TL civarı yani 800 TL'den bir zarar gelmez gibi geldi siz Temu'dan mı aldınız.

Cevap veren tüm hocalarıma teşekkür ederim tam alacakken stok bitti alamadım nasip değilmiş demek ki gelirse kesin alacağım ama sanırım gelmeyecekmiş.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı