Ajazz AJ159 Pro vs Apex

Bütçe
2000
Merhaba işlemcim Ryzen 5 5600 geleceğe dönük olması için 8K bir mouse almak istiyorum ama çoğu kişi 8K göz boyamaktan başka bir şey değil diyor. Ayrıyeten işlemcim darboğaza girer mi düşüncesi de var biraz. Kararsız kaldım AliExpress de biri 1000 TL küsurlerde diyeri ise 1400 TL küsurler de sizce hangisi tercih etmeliyim.

Link: MiFuny Ajazz Aj159apex Oyun Faresi Ãzel Kablosuz 8k 3 mod Aj159 Pro Paw3950 Hafif Manyetik Åarj Dock Paw3395 Fare - AliExpress 7

Göz boyamıyor cidden fark ettiriyor. 5600 8K'yı kaldırır fakat eğer CS2 ve Valorant tarzı oyunlar oynuyorsanız FPS düşüşünü hissedersiniz. Ben de 5600 işlemci kullanıyorum bu işlemci için ideal Hz değeri 4000 civarıdır. Attığınız linkteki mouse alınabilir ama ben şahsen tercih etmezdim. Çünkü sahibinden de sıfır kapalı kutularını aynı paraya satıyorlar en azından beklememiş olursunuz.

Göz boyamıyor cidden fark ettiriyor. 5600 8K'yı kaldırır fakat eğer CS2 ve Valorant tarzı oyunlar oynuyorsanız FPS düşüşünü hissedersiniz. Ben de 5600 işlemci kullanıyorum bu işlemci için ideal Hz değeri 4000 civarıdır. Attığınız linkteki mouse alınabilir ama ben şahsen tercih etmezdim. Çünkü sahibinden de sıfır kapalı kutularını aynı paraya satıyorlar en azından beklememiş olursunuz.

Sahibindenden almak cidden daha mantıklı gözüküyor sıfır kapalı kutu hem beklememiş olurum hem de uyguna gelir, bilgilendirme için teşekkür ederim. Bir de ufak bir sorum olacaktı sitede 400mAh batarya demişler ortalama bu batarya kaç saat gider veya bataryasının gün geçtikçe yaşlanması gibi bir durumu olur mu?

Sahibindenden almak cidden daha mantıklı gözüküyor sıfır kapalı kutu hem beklememiş olurum hem de uyguna gelir, bilgilendirme için teşekkür ederim. Bir de ufak bir sorum olacaktı sitede 400mAh batarya demişler ortalama bu batarya kaç saat gider veya bataryasının gün geçtikçe yaşlanması gibi bir durumu olur mu?
Bataryalar elbet yaşlanır o wireless kulaklıkta da öyledir mouselerde de öyledir. Pil değişimleri ucuz ama mesela KABLOSUZ MOUSE BATARYA DEĞİŞİM PAKETİ 500 lira gibi bir fiyattan bu firma batarya değişimi yapıyor. Ben 1 haftadır kullanıyorum henüz şarja takmadım geldiğinde şarjı %100 dü zaten şu an %35 civarlarında. Eğer sahibinden üzerinden alacaksanız tavsiyem yüksek yıldızlı satıcıdan param güvende ile AJ159 Apex alın direkt. Ben kullanıyorum aşırı memnunum, tavsiye ederim.

Bataryalar elbet yaşlanır o Wireless kulaklıkta da öyledir mouselerde de öyledir. Pil değişimleri ucuz ama mesela KABLOSUZ MOUSE BATARYA DEĞİŞİM PAKETİ 500 lira gibi bir fiyattan bu firma batarya değişimi yapıyor. Ben 1 haftadır kullanıyorum henüz şarja takmadım geldiğinde şarjı %100'dü zaten şu an %35 civarlarında. Eğer sahibinden üzerinden alacaksanız tavsiyem yüksek yıldızlı satıcıdan Param Güvende ile AJ159 Apex alın direkt.

Tamamdır çok teşekkür ederim, sahibinden de alan direkt kutusunu dahi açmadan koymuş zaten siteye uygun bir şeyler bulmaya çalışıcam. Tekrardan sağ olun iyi günler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı