Ajazz AJ159 Apex fare alınır mı?

Bütçe
1000
Evet hocam bende sipariş vereceğim akşam şimdi aklıma geldi ki zaten BİM'e gelen dandik mouseler bile 1000TL civarı yani 800 TL'den bir zarar gelmez gibi geldi siz Temu'dan mı aldınız.

Cevap veren tüm hocalarıma teşekkür ederim tam alacakken stok bitti alamadım nasip değilmiş demek ki gelirse kesin alacağım ama sanırım gelmeyecekmiş.

Merhaba, bende aldım 3-4 gün önce yolda gelecek. Sana deneyimlerimi anlatırım gelince. Fakat şu anda üretimden kaldırıldı diyor ürün için, 900 lirayla bir şey kaybetmem denemeden de bilemezdim herkesi dinlesek alacağımız fare 4000 lira. O sebeble denk getirirsen al geç denemiş olursun. Ayrıca Temu'nun müşteri desteği iyi oluyor.

Evet hocam bende sipariş vereceğim akşam şimdi aklıma geldi ki zaten BİM'e gelen dandik mouseler bile 1000TL civarı yani 800 TL'den bir zarar gelmez gibi geldi siz Temu'dan mı aldınız.

Cevap veren tüm hocalarıma teşekkür ederim tam alacakken stok bitti alamadım nasip değilmiş demek ki gelirse kesin alacağım ama sanırım gelmeyecekmiş.
Hocam galiba üretmemelerine rağmen sattılar ve en sonunda yeter dediler, neredeyse 4 gün oldu ama tık yok. Benimkinin bi 15 günü var gibi.

Ben 2-3 haftadır kullanıyorum CS oynadım bu sürede 10 saat civarı sanirim, herhangi bir takilma ve kopma olmadı. Ben alırken MCU Nordic yazıyordu, sonra üretimden kalktı yazdı ben satın aldıktan sonra ve özellikler güncellendi Ruyuan gibi bir MCU yazıyor şu an. İkisi arasında fark olur mu, benimki Nordic MCU ile mi üretildi bunların hepsi muamma tabi. Ama netice olarak bu fiyata 8K destekli, şarj istansyonlu bir mouse almak imkansız TR'de. 8K dongle bile tek başına 500-600 ekleniyor alınan mouselere, o yüzden her türlü alınır yani:)

Benimki geldi gayet güzel mouse küçük olduğu için rahat değildir diye düşündüm ama idare edebiliyor.

Dock çok güzel, mouse harbi harbi çok hafifmiş, şu anlık herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı