DMN
Decapat
Biri yetkili satıcı diğeri Ajazz'ın kendisi.Hocam niye apex proya göre daha ucuz olabilir
Biri yetkili satıcı diğeri Ajazz'ın kendisi.Hocam niye apex proya göre daha ucuz olabilir
Hocam niye Apex Pro'ya göre daha ucuz olabilir.
Hocam apex daha yeni değil mi? Pro modelinden daha iyiAyrıca Ajazz genelde yeni ürün çıkarmadan önce bir önce ki modelleri indirime sokup yeni modelin duyurusunu yapıyor. Bir yerde satış stratejisi de denebilir.
AJ199 Pro modeli de var fakat Apexte yeni daha 2024 yaz aylarında çıktı diye biliyorum. Benim ki sadece tahmin çünkü bu tür şeyleri Ajazz daha önceden klavyelerde yapıyordu.Hocam apex daha yeni değil mi? Pro modelinden daha iyi
Evet Apex kaldırıldı şuan. Pro modeli hala satışta ama biraz daha pahalı.temuda apex kaldırıldı galiba bulamıyorum
Şu an olaylar çok karışık, ne olacağını kimse bilmiyor.geri gelicek mi peki sabah vardı
%90 gelmeyecek. Önceden stok bitti diye yazıyordu şimdi üretim yok diye yazıyormuş sanırım.geri gelicek mi peki sabah vardı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.