x0jony Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 465 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #21 NoToLL dedi: Sabah saatlerinde siyah ve mavi renkleri vardı bir tane siyah çektim bir tane de mavi çektim umarım ürün sorunsuz olarak elime ulaşır Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda alanlardan bazılarının siparişleri iptal olmuş.
NoToLL dedi: Sabah saatlerinde siyah ve mavi renkleri vardı bir tane siyah çektim bir tane de mavi çektim umarım ürün sorunsuz olarak elime ulaşır Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda alanlardan bazılarının siparişleri iptal olmuş.
NoToLL Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #22 x0jony dedi: Yakın zamanda alanlardan bazılarının siparişleri iptal olmuş. Genişletmek için tıkla... Sabah erken saatte aldım iptal olmadı bu saatten sonra olmaz heralde
x0jony dedi: Yakın zamanda alanlardan bazılarının siparişleri iptal olmuş. Genişletmek için tıkla... Sabah erken saatte aldım iptal olmadı bu saatten sonra olmaz heralde
craelith Decapat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #23 Apex ile Pro arasında aşırı fark edilecek bir şey var mı?