Trabzonda yaşıyorum hocam. O ara kar yağışı felan oldu ama 15 16 günde elime ulaştı. Kar olmasa idi 12 günde de olurdu. Hava şartları kötüydü.Gelmiştir hocam şimdiye de acaba kaç gün sürdü gelmesi ve hangi şehirdesiniz acaba?
Trabzonda yaşıyorum hocam. O ara kar yağışı felan oldu ama 15 16 günde elime ulaştı. Kar olmasa idi 12 günde de olurdu. Hava şartları kötüydü.Gelmiştir hocam şimdiye de acaba kaç gün sürdü gelmesi ve hangi şehirdesiniz acaba?
Kullanım olarak nasıl herhangi bir sıkıntı yaşadın mı? Ben de seninle aynı fiyata aldım sence fiyatına değer mi?Trabzonda yaşıyorum hocam. O ara kar yağışı felan oldu ama 15 16 günde elime ulaştı. Kar olmasa idi 12 günde de olurdu. Hava şartları kötüydü.
Oldukça memnunum. Eski mouse ile kıyaslar ise pldukça hafif. Şarjı da baya gidiyor. Uygulaması da oldukça yeterli.Kullanım olarak nasıl herhangi bir sıkıntı yaşadın mı? Ben de seninle aynı fiyata aldım sence fiyatına değer mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.