dodo61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.844 Makaleler 4 Çözümler 32 Yer Türkiye 13 Mart 2025 #31 Taha lal dedi: Gelmiştir hocam şimdiye de acaba kaç gün sürdü gelmesi ve hangi şehirdesiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Trabzonda yaşıyorum hocam. O ara kar yağışı felan oldu ama 15 16 günde elime ulaştı. Kar olmasa idi 12 günde de olurdu. Hava şartları kötüydü.
Taha lal dedi: Gelmiştir hocam şimdiye de acaba kaç gün sürdü gelmesi ve hangi şehirdesiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Trabzonda yaşıyorum hocam. O ara kar yağışı felan oldu ama 15 16 günde elime ulaştı. Kar olmasa idi 12 günde de olurdu. Hava şartları kötüydü.
T Taha lal Hectopat Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 49 15 Mart 2025 #32 dodo61 dedi: Trabzonda yaşıyorum hocam. O ara kar yağışı felan oldu ama 15 16 günde elime ulaştı. Kar olmasa idi 12 günde de olurdu. Hava şartları kötüydü. Genişletmek için tıkla... Kullanım olarak nasıl herhangi bir sıkıntı yaşadın mı? Ben de seninle aynı fiyata aldım sence fiyatına değer mi?
dodo61 dedi: Trabzonda yaşıyorum hocam. O ara kar yağışı felan oldu ama 15 16 günde elime ulaştı. Kar olmasa idi 12 günde de olurdu. Hava şartları kötüydü. Genişletmek için tıkla... Kullanım olarak nasıl herhangi bir sıkıntı yaşadın mı? Ben de seninle aynı fiyata aldım sence fiyatına değer mi?
dodo61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.844 Makaleler 4 Çözümler 32 Yer Türkiye 16 Mart 2025 #33 Taha lal dedi: Kullanım olarak nasıl herhangi bir sıkıntı yaşadın mı? Ben de seninle aynı fiyata aldım sence fiyatına değer mi? Genişletmek için tıkla... Oldukça memnunum. Eski mouse ile kıyaslar ise pldukça hafif. Şarjı da baya gidiyor. Uygulaması da oldukça yeterli.
Taha lal dedi: Kullanım olarak nasıl herhangi bir sıkıntı yaşadın mı? Ben de seninle aynı fiyata aldım sence fiyatına değer mi? Genişletmek için tıkla... Oldukça memnunum. Eski mouse ile kıyaslar ise pldukça hafif. Şarjı da baya gidiyor. Uygulaması da oldukça yeterli.