Ajazz AJ159 Pro vs Apex

Bütçe
2000
bu kadar fark ettiğini bilmiyordum apex siparişi verdim 1 adet siyah gelir heralde yakında
hiç videolarına falan bakmadım 7500f 32ram mevcut 2k da kullanıyorum randuman alırım umarım 8k da şu an mouse bloody v7ma 7,8 yıl oldu çok güzel mouse gerçekten, elim biraz büyük umarım alışırım apex'e

Apex claw grip için daha uygun ama alışırsınız bence. Hikayeli oyunlar oynuyorsanız hz değerini çok arttırmanıza gerek yok ama FPS oyunlarında ciddi fark oluyor.

Apex claw grip için daha uygun ama alışırsınız bence. Hikayeli oyunlar oynuyorsanız hz değerini çok arttırmanıza gerek yok ama FPS oyunlarında ciddi fark oluyor.
fps oyunları çok oynuyorum fakat uzun süreli alışkanlık oturdu her oyunda sens ayarımı aynı yaparım sens ayarını aynı yapsam bile 8k yaptığım için harekette bir farklılık oluşacak mı

valorant mesela tam tur dönmek için 10cm bloody mouse kaydırıyorsam apex 8k olduğu için dpi aynı olsa bile 10cm lik bir harekette daha fazla mı dönmüş olur.

sens değişmesinden hiç hoşlanmam

Hocam bunu yazmanızın üstünden yaklaşık 1 ay geçmiş mouseda herhangi bir sorunla karşılaştınız mı yoksa hala bahsettiğiniz gibi memnun musunuz?

Hocam bunu yazmanızın üstünden yaklaşık 1 ay geçmiş mouseda herhangi bir sorunla karşılaştınız mı yoksa hala bahsettiğiniz gibi memnun musunuz?
Evet kullanıyorum çok memnunum. Şarjı 1000 hz kullanımda 1 hafta civarı gidiyor üstelik kasasında herhangi bir esneme olmadı.

Evet kullanıyorum çok memnunum. Şarjı 1000 hz kullanımda 1 hafta civarı gidiyor üstelik kasasında herhangi bir esneme olmadı.
Cevabınız için teşekkürler. Aynı mouseun pro modelini temu üzerinden vergiler dahil 1300 tl ye aldım sizce kaç güne gelir?

Cevabınız için teşekkürler. Aynı mouseun pro modelini temu üzerinden vergiler dahil 1300 tl ye aldım sizce kaç güne gelir?
Benim tam 10. gün elime ulaştı hocam sizin de 9-10 gün içerisinde gelir gibi. Bu birazda gümrük memurlarının keyfine bağlı aslında.

Bu Hz muhabbeti ne oluyor? Bende R5 7500F var Hz nedir tam olarak Fare'de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…