1500TL civarı bütçe var daha iyi bir mouse varsa onu da önerebilirsiniz. Şu anda Rampage bygame M1 kullanıyorum kötü olduğundan değişeceğim. Claw grip tutuyorum elim küçük.
İkisi neredeyse aynı uzunluklarda ve aynı ağırlığa sahip AJ159 Pro'nun önde olduğu konular 750 IPS olması ve 8000 Hz desteklemesi yanında dongle ve şarj istasyonu bulunuyor. Mcuları hakkında pek bilgim yok ama AJ159 Pro daha iyiydi sanırım.
Şimdi 1 haftada kargo beklemek istemiyorum Sahibinden'de kapalı kutu bulabilirsem güzel olur.
1 haftadan çok sürüyor hocam artık 8 gün önce AJ159p aldım hala ülkeye bile girmedi Temu'da yoğunluk çok fazla gibi duruyor.
2-3 haftayı gözden çıkarmak lazım veya sarı sitede bulacaksınız ki satan vardır muhakkak.
Baktımda sarı sitede AJ159 Pro ve AJ159 Apex bulunuyor 1500'e kadar ilanlar var bakabilirsiniz. Ajazz markasını aratın bulursunuz.
Buldum hocam ama otobüsle gideceğim bayağı uzun sürecek.
1 haftadan çok sürüyor hocam artık 8 gün önce AJ159p aldım hala ülkeye bile girmedi Temu'da yoğunluk çok fazla gibi duruyor.
2-3 haftayı gözden çıkarmak lazım veya sarı sitede bulacaksınız ki satan vardır muhakkak.
Baktımda sarı sitede AJ159 Pro ve AJ159 Apex bulunuyor 1500'e kadar ilanlar var bakabilirsiniz. Ajazz markasını aratın bulursunuz.
Pro almak yerine neden p aldınız hocam daha mi iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.