Ajazz Aj 159 Pro vs Furylevel Z1

Sizin arkadaşlarınız yaşamadı diye herkes yaşamayacak diye bir şey mi var? İlk siz genelleme yaptınız. Her şekil Ajazz daha mantıklı falan değil.

Hocam ilk genelleme yapan kim? Ben genelleme yaptığımı hiç zannetmiyorum. Mesajlarını nasıl okuyorsunuz bilmiyorum. Galiba İngilizce okumaktan Türkçeyi unuttunuz :). Sorun yaşar ise geriye gönderir bu kadar basit hocam.

750 IPS sadece 3950 sensörlerde var 3395 sensörlerin hepsi 650 IPS. Eğer sitede yazılanı atacaksan şöyle özetleyeyim. Ajazz ilk başta nordic mcu olarak satışa sundu sonradan royuan olarak güncelledi. Fakat alan kişiler içini açtığında PAN180 mcu olduğunu gördüler.

Evet hocam az önce meraktan açtım baktım PAN1080 mecvut.

Hocam ilk genelleme yapan kim? Ben genelleme yaptığımı hiç zannetmiyorum. Mesajlarını nasıl okuyorsunuz bilmiyorum. Galiba İngilizce okumaktan Türkçeyi unuttunuz :). Sorun yaşar ise geriye gönderir bu kadar basit hocam.

Güven olmuyor işte hocam. Bende mesela AJ159 Apex'i 3 ay kullandıktan sonra bilgisayarım görmemeye başladı keza AJ099 modeli de öyle oldu. Temu'dan alan herkes ürün ellerine ulaştıktan sonra iade edip parayı geri alıyorlar, üründe onlarda kalıyor. Bundan dolayı tercih ediyorlar bir yerde.

Dosya Ekleri

• 1729751641579.png
    1729751641579.png
    412,9 KB · Görüntüleme: 32
Beyler kafam çok karıştı kısaca hangisi
Aj 159 pro mu
Z1 mi

Ve temudan almayacağım orjinal siteden alacağım

Benim genelleme yaptığımı nereden çıkardınız o zaman? Bekliyorum nedeni ile.

Güven olmuyor işte hocam. Bende mesela AJ159 Apex'i 3 ay kullandıktan sonra bilgisayarım görmemeye başladı keza AJ099 modeli de öyle oldu. Temu'dan alan herkes ürün ellerine ulaştıktan sonra iade edip parayı geri alıyorlar, üründe onlarda kalıyor. Bundan dolayı tercih ediyorlar bir yerde.

Doğrudur hocam. Elektronik biraz şans meselesi. Kimisi 3 sene kullanır bozulmaz kimisi 1 aya bozar. O konuda bir söylemek yanlış olur. Z1 bence en büyük avantajı garantili olması sorun yaşarsasa garantiden halleder işini.

Kafam çok karıştı kısaca hangisi.
Aj 159 Pro mu?
Z1 mi?

Ve Temu'dan almayacağım orijinal siteden alacağım.

Temu'dan almayacaksanız gerek yok o kadar para vermeye vergilerle zaten 2 bin TL'yi geçer.
O paraya

Ya da az daha eklerseniz mad r alınır ama mad r bataryası fareyi öldürüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı