Ajazz AJ159 Pro yazılımda seri tıklama nasıl yapılır?

KaumaPc

Hectopat
Daha fazla  
Temu'dan Ajazz AJ159 Pro 8K mouse aldım. Yazılımını indirdim fakat bir türlü seri tıklama ayarını bulamadım. Yüksek CPS almam gereken Minecraft sunucuları için forward tuşunu seri tıklama olarak atamak istiyorum. Eski 150TL'lik farenin programında bile var. Bunda da vardır muhtemelen fakat ben bulamadım. Normal macro sekmesinden denedim fakat olmadı, benim ihtiyacım olan şey basılı tutarken sürekli Click atacak butondan elimi çekince duracak. Yardımlarınız için teşekkürler.

Dosya Ekleri

• resim_2025-03-28_003000309.png
    resim_2025-03-28_003000309.png
    636,3 KB · Görüntüleme: 32
  • resim_2025-03-28_003008619.png
    resim_2025-03-28_003008619.png
    573,2 KB · Görüntüleme: 34
Temu'dan Ajazz AJ159 Pro 8K mouse aldım. Yazılımını indirdim fakat bir türlü seri tıklama ayarını bulamadım. Yüksek CPS almam gereken Minecraft sunucuları için forward tuşunu seri tıklama olarak atamak istiyorum. Eski 150TL'lik farenin programında bile var. Bunda da vardır muhtemelen fakat ben bulamadım. Normal macro sekmesinden denedim fakat olmadı, benim ihtiyacım olan şey basılı tutarken sürekli Click atacak butondan elimi çekince duracak. Yardımlarınız için teşekkürler.

Hocam yüksek dediğiniz kaç mesela?

Hocam, bende de aynı sorun var. Çözüm buldunuz mu? Benimki de kod yollamıyor maalesef.

Hocam bir yolunu bulabildiniz mı acaba ?

Son düzenleme:
Hocam, bende de aynı sorun var. Çözüm buldunuz mu? Benimki de kod yollamıyor maalesef.

Hocam bir yolunu bulabildiniz mı acaba?

Evet. Tamamen kendi fikrimle başardım. İnternetten basit bir makro uygulaması indirip bu makro ile mouse un uygulaması içerisinde makro kaydı aldım. Bu makro profilini de yandaki tuşa atadım. Ama makro uygulamasındaki değerleri kullanmak istediğiniz değerlerde ayarlayıp makro kaydında fazla boşluk olmayacak şekilde hızlıca kaydet / bitir yapmalısınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı