Ajazz AJ159 Pro'yu 1110 TL'ye almak

resst

Decapat
Daha fazla  
Temu'dan yeni hesap açıp indirimlerle beraber 1110 TL'ye Ajazz AJ159 Pro aldım. Fiyatına göre iyi mi almışım?

Temu'dan yeni hesap açıp indirimlerle beraber 1110 TL'ye Ajazz AJ159 Pro aldım. Fiyatına göre iyi mi almışım?
Nasıl hocam hiçbir şekilde indirim kuponlarını kullanamıyorum yeni hesap açsam bile çok sıktı bu durum beni yardımcı olabilir misiniz?
Hiç alışveriş yapmadım Temudan acaba vergi oranı nedir veya vergi üst sınırı var mıdır?

Nasıl hocam hiçbir şekilde indirim kuponlarını kullanamıyorum yeni hesap açsam bile çok sıktı bu durum beni yardımcı olabilir misiniz?
Youtubeden temu indirim kodlari arat bul ben 3 tane buldum çalışan sonra yeni hesaplara indirim verdikleri için yeni hesap açtım vergisiz 1050 lira olan mouseyi vergilerle 1110 tlye almış oldum :) soruların varsa alabilirim

YouTube'dan Temu indirim kodlari arat bul ben 3 tane buldum çalışan sonra yeni hesaplara indirim verdikleri için yeni hesap açtım vergisiz 1050 lira olan fareyi vergilerle 1110 TL'ye almış oldum :) soruların varsa alabilirim.

Mesela hangi videolar çünkü her girdiğimde uygun değilsiniz diyor hesabı yeni açmama rağmen ayrıca çok minettar kalırım.🙏

Mesela hangi videolar çünkü her girdiğimde uygun değilsiniz diyor hesabı yeni açmama rağmen ayrıca çok minettar kalırım.🙏
dpp3976 act823717 acw495984 acr821774 acn948011 acr821774 bunların dene bunların arasında benimde denemedegim var sen yinede dene bide yeni hesap indirimi için hesabın birkaç saat önce açılmış olması lazim yardım ettiysem ne mutlu bana :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı