Ajazz AJ159p 635 TL'ye alınır mı?

Rawm ES21 Pro geliyor bütçenize. Çok iyi bir ürün ama tercih sizin. Ajazz ile sorun yaşayan çok kullanıcı var.

Hocam Ajazz almasam bile bütçem olmasına rağmen o kadar yüksek fiyatlı ürün almam muhtemelen çünkü FPS oyunu oynamıyorum ama Ajazz da alıp çöp olacaksa hiç almam daha iyi. Ne tarz sorun yaşıyor genelde kullnanlar?

Pro düşmüyor hocam p modeli de önüme reklam geldi ondan dolayı 32 TL'ye düştü.

Rekabetçi oyun oynamıyorsanız gayet yeterli bence. 1 yıldır kullanıyorum bir sorun yaşamadım hiç. Hatta bir kere su döküldü üzerine bir kere de süt döküldü. Temizledim hala sorunsuz çalışıyor. Şarjı da bilgisayarı gün boyu kullanıyorsanız 1-2 gün ama günde 2-3 saat kullanıyorsanız 1 hafta falan gidiyor.

Hocam şarjı şu kadar saat gidiyor diye teknik özelliklerinde bulamadım onu soracaktım güzel oldu yazmanız teşekkür ederim. Sanırım alırım bunu.

Hocam şarjı şu kadar saat gidiyor diye teknik özelliklerinde bulamadım onu soracaktım güzel oldu yazmanız teşekkür ederim. Sanırım alırım bunu.
Yanında da bir tane grip tape alın ben sonradan aldım ama mouseyi grip tape olmadan kullanınca zamanla plastiği parlamaya başladı.

Online oyunlar oynamıyorsan TR'den alacağın bir Wireless mouse da seni idare eder zaten. Uğraşmana gerek yok.

Online oyunlar oynamıyorsan TR'den alacağın bir Wireless mouse da seni idare eder zaten. Uğraşmana gerek yok.
Bence yine de TR'deki bu fiyatlardaki mouselerden iyidir. Çok uğraşcak birşey yok zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…