Ajazz AJ159p 635 TL'ye alınır mı?

Rawm ES21 Pro geliyor bütçenize. Çok iyi bir ürün ama tercih sizin. Ajazz ile sorun yaşayan çok kullanıcı var.

Hocam Ajazz almasam bile bütçem olmasına rağmen o kadar yüksek fiyatlı ürün almam muhtemelen çünkü FPS oyunu oynamıyorum ama Ajazz da alıp çöp olacaksa hiç almam daha iyi. Ne tarz sorun yaşıyor genelde kullnanlar?

Ben gecikme falan hiç hissetmedim rekabetçi oyunlarda. Zaten çok da fark etmiyor bence Mouse'nin özellikleri gecikme olmadığı sürece. Gamepower mouseyle de aynı oynuyorum Ajazz'la da aynı oynuyorum. Pro modelinin gecikmesi biraz daha az olabilir o da o fiyatlara düşüyorsa olabilir ama p modeli de iyi.

Pro düşmüyor hocam p modeli de önüme reklam geldi ondan dolayı 32 TL'ye düştü.

Hocam Ajazz almasam bile bütçem olmasına rağmen o kadar yüksek fiyatlı ürün almam muhtemelen çünkü FPS oyunu oynamıyorum ama Ajazz da alıp çöp olacaksa hiç almam daha iyi. Ne tarz sorun yaşıyor genelde kullnanlar?

Pro düşmüyor hocam p modeli de önüme reklam geldi ondan dolayı 32 TL'ye düştü.
Rekabetçi oyun oynamıyorsanız gayet yeterli bence. 1 yıldır kullanıyorum bir sorun yaşamadım hiç. Hatta bir kere su döküldü üzerine bir kere de süt döküldü. Temizledim hala sorunsuz çalışıyor. Şarjı da bilgisayarı gün boyu kullanıyorsanız 1-2 gün ama günde 2-3 saat kullanıyorsanız 1 hafta falan gidiyor.

Rekabetçi oyun oynamıyorsanız gayet yeterli bence. 1 yıldır kullanıyorum bir sorun yaşamadım hiç. Hatta bir kere su döküldü üzerine bir kere de süt döküldü. Temizledim hala sorunsuz çalışıyor. Şarjı da bilgisayarı gün boyu kullanıyorsanız 1-2 gün ama günde 2-3 saat kullanıyorsanız 1 hafta falan gidiyor.

Hocam şarjı şu kadar saat gidiyor diye teknik özelliklerinde bulamadım onu soracaktım güzel oldu yazmanız teşekkür ederim. Sanırım alırım bunu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı