Ajazz AJ159p 635 TL'ye alınır mı?

The_rain_master

Hectopat
Normalde MCHOSE A5 Ultra almayı düşünüyordum ama şu an Temu'da AJ159p 635 TL'ye geliyor. FPS oyunu oynamıyorum. Crysis tarzı ya da hikayeli oyun oynuyorum o yüzden A5 Ultra almak abartı mı olacak acaba diye düşündüm. Sizce hangisini almalıyım, yardımcı olabilir misiniz?

Normalde MCHOSE A5 Ultra almayı düşünüyordum ama şu an Temu'da AJ159p 635 TL'ye geliyor. FPS oyunu oynamıyorum. Crysis tarzı ya da hikayeli oyun oynuyorum o yüzden A5 Ultra almak abartı mı olacak acaba diye düşündüm. Sizce hangisini almalıyım, yardımcı olabilir misiniz?

Vallahi ben AJ159 aldım mouse oyun oynarken kendi kendine DPI değiştiriyor.

Yani fiyatı baya güzel ama ürün iyi değil. Çok harcamak istemiyorsanız net bir bütçe belirtin ona göre önerelim.

Alınır hocam bizzat kullanıyorum bir problemi yok. 635 TL çok iyi fiyat.

Vergi dahil fiyat bu fiyat. Bütçem 3K ya kadar çıkar ama o kadar fiyat çıkmama gerek var mı emin değilim.

Şarj standı dahil fiyata.

RAWM ES21 Pro geliyor bütçenize. Çok iyi bir ürün ama tercih sizin. Ajazz ile sorun yaşayan çok kullanıcı var.

Vergi dahil fiyat bu fiyat. Bütçem 3K ya kadar çıkar ama o kadar fiyat çıkmama gerek var mı emin değilim.

Şarj standı dahil fiyata.
Ben gecikme falan hiç hissetmedim rekabetçi oyunlarda. Zaten çok da fark etmiyor bence mouse'nin özellikleri gecikme olmadığı sürece. Gamepower mouseyle de aynı oynuyorum ajazzla da aynı oynuyorum. Pro modelinin gecikmesi biraz daha az olabilir o da o fiyatlara düşüyorsa olabilir ama p modeli de iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı