Ajazz AJ159P iyi midir?

Evet hocam bende dün keşfettim sayenizde bende aldım bir üst modelini 640 TL'ye.

Sağ olun hocam bu arada siz MC modelini almış olabilir misiniz? Çünkü MC modeli 65 TL ve vergi ile 450 TL'ye geliyordu özellikle p modelini seçtim o zaman 640 TL ödedim.
Dün baktım. Normal AJ159 olan modelini almışım. Başlığında 159P yazıyor ama ordan seçmek gerekiyormuş. Ekstra olarak da AJ159 modelinin beyaz versiyonu %11 indirime girmiş o yüzden ucuza gelmiştir herhalde.

AJ159 alabildiyseniz gayet iyi hocam MC modelinden iyi yanlış bilmiyorsam. P modeli ile farkı da olmaması lazım. Aynı diye biliyorum. Tekrardan sağ olun hayırlı günler.

Aldığınız linki atar mısınız?

Bu pro modelini illa 8k receiver ile mi kullanmak gerekiyor, 1k receiver yok mu? 8k uyumsuzluk vs yaratmasın, işlemciyi kasmasın?

Bu pro modelini illa 8k receiver ile mi kullanmak gerekiyor, 1k receiver yok mu? 8k uyumsuzluk vs yaratmasın, işlemciyi kasmasın?
Dostum mousenin kendisi receiver ile geliyor program üzerinden de hz ayarı yapabiliyorsundur yüksek ihtimal.

Prosunu alsan daha iyi olurdu fiyat farkı pek yok ama yine de guzel mousedur hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…