Ajazz AJ159P iyi midir?

Sosyal medyada geziniyordum karşıma bir anda Temu'daki bu farenin reklamı çıktı karşıma. Çıkan model Ajazz AJ159 Pro'ydu. Yeni kullanıcılara özel 104TL yazıyordu. Reklama tıkladım Temu programını yükleyip hesap açtıktan sonra çark falan çevirdim sonra cidden ana menüde 104 TL gözüküyordu vergiyle falan 700'e geliyordu. Sonra ona yetişemedim AJ159 Pro stoku tükendi. 2 gün geçti tekrar indirim oldu bana galiba. Bu sefer Ajazz AJ159 modeli 68TL olarak gözüküyordu ana menüde. Bende sepete ekledim aldım öyle. Galiba yeni kullanıcılara özel bir kampanya indirim gibi bir şeydi.

Eki Görüntüle 2409520

Reklam bu şekilde karşıma çıktı.

Evet hocam bende dün keşfettim sayenizde bende aldım bir üst modelini 640 TL'ye.

Sağ olun hocam bu arada siz MC modelini almış olabilir misiniz? Çünkü MC modeli 65 TL ve vergi ile 450 TL'ye geliyordu özellikle p modelini seçtim o zaman 640 TL ödedim.
Dün baktım. Normal AJ159 olan modelini almışım. Başlığında 159P yazıyor ama ordan seçmek gerekiyormuş. Ekstra olarak da AJ159 modelinin beyaz versiyonu %11 indirime girmiş o yüzden ucuza gelmiştir herhalde.

Dün baktım. Normal AJ159 olan modelini almışım. Başlığında 159p yazıyor ama oradan seçmek gerekiyormuş. Ekstra olarak da AJ159 modelinin beyaz versiyonu %11 indirime girmiş o yüzden ucuza gelmiştir herhalde.

AJ159 alabildiyseniz gayet iyi hocam MC modelinden iyi yanlış bilmiyorsam. P modeli ile farkı da olmaması lazım. Aynı diye biliyorum. Tekrardan sağ olun hayırlı günler.

Bu pro modelini illa 8k receiver ile mi kullanmak gerekiyor, 1k receiver yok mu? 8k uyumsuzluk vs yaratmasın, işlemciyi kasmasın?

Bu pro modelini illa 8k receiver ile mi kullanmak gerekiyor, 1k receiver yok mu? 8k uyumsuzluk vs yaratmasın, işlemciyi kasmasın?
Dostum mousenin kendisi receiver ile geliyor program üzerinden de hz ayarı yapabiliyorsundur yüksek ihtimal.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı