Ajazz AJ159p nasıldır?

TT1903

Hectopat
Ajazz AJ159p kullanan var mıdır acaba? Oyunlarda vs. gecikmesi veya kablosuz kullanımda batarya süresi hakkında bilgi sahibi olan var mıdır?

Ajazz AJ159p kullanan var mıdır acaba? Oyunlarda vs. gecikmesi veya kablosuz kullanımda batarya süresi hakkında bilgi sahibi olan var mıdır?

• 【PixArt PAW3395 Amiral Gemisi Sensörü】26.000 programlanabilir DPI ve 650 IPS izleme hızı, 50G'ye kadar hızlanma ve 1000 hz/1 ms yoklama hızı kapasitesine sahip PixArt PAW3395 sensörüyle donatılmıştır. Bu, en yüksek performanslı optik fare sensörüdür. Motion Sync Teknolojisi nişan almayı geliştirir ve kontrol. 6 seviyeli DPI değer ayarı.
  • [Manyetik Şarj İstasyonu] AJ159 Mouse, kullanışlı ve hızlı, özel hızlı şarj istasyonu, manyetik tasarımla donatılmıştır. Hızlı şarj için fareyi Dock'a yerleştirin ve iki manyetik şarj noktasıyla hizalayın. Şarj tabanında RGB efektini değiştirebilen bir RGB anahtarı vardır.
  • [56g Ultra Hafif Tasarım] "Sıfır Direnç, Sıfır Ödün", AJ159 yapısını tasarlarken bunu her zaman aklımızda tuttuk, 56 gramda, Hiper minimum tasarımla, FPS oyunlarına en hafif şekilde hakim olun. Ağırlığı azaltmak için çirkin delikler veya yapı kalitesinden ödün vermeyen, tam kabuklu kablosuz oyun faresi.
  • 【Smartspeed 2, 4GHz Kablosuz】İkili mod Bağlantısı (2, 4GHz Kablosuz ve USB-C Kablolu). 2,4 GHz Kablosuz, PC'nize/Mac'inize/Oyun cihazlarınıza son derece sağlam ve süper hızlı 1 ms rapor hızlı bağlantı sağlar. Gecikmesiz oyunun keyfini çıkarın. Veya Ultra esnek şarj kablosuyla kablolu modda oynayabilirsiniz. Pakete 1,6 m uzunluğunda paracord kablosu dahildir.
  • [80 Milyon Tıklama ve TTC Kodlayıcı] Tıklamalarınız, Kailh GM 8.0 anahtarlarıyla aynı olan 80 Milyon tıklama sağlayan Ultra net ve dayanıklı Huano anahtarlarla donatılmıştır. Çift tıklama sorunu yok, geri dönme gecikmesi yok. 1 milyon tıklamayı garantileyen FSWQ TTC kodlayıcıyla donatılmıştır, dengeli ve iyi tanımlanmış kaydırma tekerleği adımları sağlar. Fare, e-spor için tasarlanmış güvenilirliğe ve hıza sahiptir.

Apexten tek farkı şarj istasyonunda GIF'li ekran olmaması

Hocam bende AJ 159 Apex var, bir üst modeli. Çok memnunum şarj süresi gayet iyi. Kullanmadığında kendini uyku moduna alması bayağı bir şarj tasarrufu sağlıyor. 15 - 20 dakika da şarjın tamamı doluyor. Switchleri iyi hiç double click yaşamadım şuana kadar. Sensörü de kablosuz mouse'lar arasında en iyisi diye biliyorum.

Kablosuz bağlantı sırasında hiç kopukluk yaşamadım. Günde 5 saatten fazla oturabiliyorum ama ona rağmen hiç gözüme takılan bir sorun yaşamadım.

Scroll tekerleği çok iyi ve keskin, bazı mouseların scroll tekerleği çok bozuluyor yada hassas değil. Bu mouse'nin scroll hissi çok iyi.

Tek puan kıracağım tarafı yan tuşu biraz daha kaliteli hissettirebilirdi, bu sorunlu anlamına gelmiyor ama yan tuşları sol tık ve sağ tık tuşundan daha az kaliteli.

• 【Pixart PAW3395 amiral gemisi sensörü】26.000 programlanabilir DPI ve 650 IPS izleme hızı, 50G'ye kadar hızlanma ve 1000 hz/1 ms yoklama hızı kapasitesine sahip PixArt PAW3395 sensörüyle donatılmıştır. Bu, en yüksek performanslı optik fare sensörüdür. Motion Sync teknolojisi nişan almayı geliştirir ve kontrol. 6 seviyeli DPI değer ayarı.
  • [Manyetik Şarj İstasyonu] AJ159 mouse, kullanışlı ve hızlı, özel hızlı şarj istasyonu, manyetik tasarımla donatılmıştır. Hızlı şarj için fareyi Dock'a yerleştirin ve iki manyetik şarj noktasıyla hizalayın. Şarj tabanında RGB efektini değiştirebilen bir RGB anahtarı vardır.
  • [56g Ultra Hafif Tasarım] "sıfır direnç, sıfır ödün", AJ159 yapısını tasarlarken bunu her zaman aklımızda tuttuk, 56 gramda, Hiper minimum tasarımla, FPS oyunlarına en hafif şekilde hakim olun. Ağırlığı azaltmak için çirkin delikler veya yapı kalitesinden ödün vermeyen, tam kabuklu kablosuz oyun faresi.
  • 【Smartspeed 2, 4GHz kablosuz】ikili mod bağlantısı (2, 4GHz kablosuz ve USB-C kablolu). 2,4 GHz kablosuz, PC'nize/Mac'inize/Oyun cihazlarınıza son derece sağlam ve süper hızlı 1 ms rapor hızlı bağlantı sağlar. Gecikmesiz oyunun keyfini çıkarın. Veya Ultra esnek şarj kablosuyla kablolu modda oynayabilirsiniz. Pakete 1,6 m uzunluğunda paracord kablosu dahildir.
  • [80 Milyon Tıklama ve TTC Kodlayıcı] tıklamalarınız, Kailh GM 8.0 anahtarlarıyla aynı olan 80 milyon tıklama sağlayan Ultra net ve dayanıklı Huano anahtarlarla donatılmıştır. Çift tıklama sorunu yok, geri dönme gecikmesi yok. 1 milyon tıklamayı garantileyen fswq ttc kodlayıcıyla donatılmıştır, dengeli ve iyi tanımlanmış kaydırma tekerleği adımları sağlar. Fare, e-spor için tasarlanmış güvenilirliğe ve hıza sahiptir.

Apexten tek farkı şarj istasyonunda GIF'li ekran olmaması.

159p hocam benim bahsettiğim 159 Pro değil. Sanırım 159p 1K Hz kablosuz alıcıya sahipken Pro'da 8K Hz varmış. Bu cihazın 1K Hz olması CS gibi oyunlarda bana dezavantaj sağlar mı gecikmeyi hisseder miyim acaba?

Bu cihazın 1K Hz olması CS gibi oyunlarda bana dezavantaj sağlar mı gecikmeyi hisseder miyim acaba?
Hocam çoğu oyun 8000Hz'i algılayamıyor, ayrıca işlemcin iyi değilse 8000 hz sana avantaj değil dez avantaj. Ben bile 8000 Hz'i kullanmıyorum, şarj israfı boşuna işlemciyi yoruyor, FPS'i düşürüyor. Yani çok işlevli değil.

Hocam çoğu oyun 8000Hz'i algılayamıyor, ayrıca işlemcin iyi değilse 8000 Hz sana avantaj değil dezavantaj. Ben bile 8000 Hz'i kullanmıyorum, şarj israfı boşuna işlemciyi yoruyor, FPS'i düşürüyor. Yani çok işlevli değil.

1000Hz yeterli midir o zaman? 720₺ye daha dün sipariş etmiştim de bugün kargoya verilmiş. Baska bir forum sitesinde 159p için değmez veya fiyatı çok da iyi değil gibi söyleniyordu da ondan icime bir kurt düştü.

Kısaca tamamen pazarlama stratejisi, denedim evet 8000 Hz veriyor, ama işime yaramıyor ki. En fazla 4000 Hz'i kullanırım. Ancak o da şarj yiyor diye kullanmıyorum. Bi fark hissettirmiyor, 2000 Kullanıyorum o da en optimize FPS'i işlemciyi yormadan kullanabildiğim optimum seçenek diye.

1000Hz yeterli midir o zaman? 720₺ye daha dün sipariş etmiştim de bugün kargoya verilmiş. Baska bir forum sitesinde 159p için değmez veya fiyatı çok da iyi değil gibi söyleniyordu da ondan icime bir kurt düştü.
Kablosuz 720 TL'ye mouse almışın sence değmez mi?

Kısaca tamamen pazarlama stratejisi, denedim evet 8000 Hz veriyor, ama işime yaramıyor ki. En fazla 4000 Hz'i kullanırım. Ancak o da şarj yiyor diye kullanmıyorum. Bi fark hissettirmiyor, 2000 Kullanıyorum o da en optimize FPS'i işlemciyi yormadan kullanabildiğim optimum seçenek diye.

Kablosuz 720 TL'ye mouse almışın sence değmez mi?
Bence tabi ki değer de orada öyle bir durum olunca çok ekstra bir avantajı yokmuş gibi hissettim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı