Ajazz AJ199 vs Darmoshark N3

Bütçe
1000
Bir tık fazlaymış Dragonfly fiyatı, yine değeceğini düşünüyorum Wireless istiyorsanız. Wraith her türlü ilgileniyor garanti konusunda.

Bir tık fazlaymış Dragonfly fiyatı, yine değeceğini düşünüyorum Wireless istiyorsanız. Wraith her türlü ilgileniyor garanti konusunda.
Bide üstüne taksit eklenecek, bir yandan halen düşünüyorum gerçekten ihtiyacım var mı diye de... Aslında çok güzel Dragonfly ama kafam çok karışık

Bide üstüne taksit eklenecek, bir yandan halen düşünüyorum gerçekten ihtiyacım var mı diye de... Aslında çok güzel Dragonfly ama kafam çok karışık
Wraith'e daha çok ürün gelecek Haziran gibi deniliyor. İmkân var ise, VGN alınır her türlü.

Wraith'e daha çok ürün gelecek Haziran gibi deniliyor. İmkân var ise, VGN alınır her türlü.
Şuan ki planım Zowie'yi satıp öyle geçmek. 600-700'e satsam üstüne bir bu kadar daha eklemek zorundayım. Bu bütçede arıyorum. XM1R hoş duruyor zaten paracord kablo. Yine de bakınayım belki de değiştirmem

ConncetGame böyle olmasa çok güzel ürünler var. İkinci el XM2we vesaire var VGN fiyatına. Tek sıkıntı ConncetGame. Uğraşırsınız birazcık.

Aynen ya en çok da onlardan çekiniyorum gerçekten... Razer'a geçsem nasıl olur acaba?
Pilli modeller var Razer olarak. 1500 civarına DeathAdder V2 Pro satılıyordu. Razer için biraz daha fazla vermek lazım pilli istemiyorsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…