Ajazz AJ199 vs Darmoshark N3

Bütçe
1000
Aslında Haste güzel gözüküyor ama delikli mouse almak istemem çünkü benim odam tozu çok kolay çekiyor içine toz kaçabilir + olarak elim terlerse içine sıvı girebilir. XM1R güzel görünüyor ama Connectgame'e güvenmiyorum ben bilemedim :D

Hmm EC2B o kadar eskidi mi ya :D Evet yurtdışında öyle oluyor ama sanırsam kablolu alacağım. Aklımın havada kalacağı kablosuz alacağıma güzel kablolu alırım mantığında bakıyorum şuan da.

Bütçemin üstünde hocam ya...
Bir tık fazlaymış Dragonfly fiyatı, yine değeceğini düşünüyorum Wireless istiyorsanız. Wraith her türlü ilgileniyor garanti konusunda.

Bir tık fazlaymış Dragonfly fiyatı, yine değeceğini düşünüyorum Wireless istiyorsanız. Wraith her türlü ilgileniyor garanti konusunda.
Bide üstüne taksit eklenecek, bir yandan halen düşünüyorum gerçekten ihtiyacım var mı diye de... Aslında çok güzel Dragonfly ama kafam çok karışık :D

Bide üstüne taksit eklenecek, bir yandan halen düşünüyorum gerçekten ihtiyacım var mı diye de... Aslında çok güzel Dragonfly ama kafam çok karışık :D
Wraith'e daha çok ürün gelecek Haziran gibi deniliyor. İmkân var ise, VGN alınır her türlü.

Wraith'e daha çok ürün gelecek Haziran gibi deniliyor. İmkân var ise, VGN alınır her türlü.
Şuan ki planım Zowie'yi satıp öyle geçmek. 600-700'e satsam üstüne bir bu kadar daha eklemek zorundayım. Bu bütçede arıyorum. XM1R hoş duruyor zaten paracord kablo. Yine de bakınayım belki de değiştirmem :D

Şuan ki planım Zowie'yi satıp öyle geçmek. 600-700'e satsam üstüne bir bu kadar daha eklemek zorundayım. Bu bütçede arıyorum. XM1R hoş duruyor zaten paracord kablo. Yine de bakınayım belki de değiştirmem :D
ConncetGame böyle olmasa çok güzel ürünler var. İkinci el XM2we vesaire var VGN fiyatına. Tek sıkıntı ConncetGame. Uğraşırsınız birazcık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı