Ajazz ak 680 klavyenin sürücüsü var mı?

kucukbirkare

Femtopat
Daha fazla  
Ajazz AK680 klavyesini aldım redswich ama driveri yok. Klavye 1ms ama driveri olmayıp ayarlayamadığım için 100ms falan alıyorum. Yardımcı olur musunuz? Yoksa iade etmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ajazz AK680 klavyesini aldım redswich ama driveri yok. Klavye 1ms ama driveri olmayıp ayarlayamadığım için 100ms falan alıyorum. Yardımcı olur musunuz? Yoksa iade etmeli miyim?

Driverini ekledim ama yine de mümkünse iade etmenizi, iade etmeyecekseniz bile elinizde yedek switch bulundurmanızı öneririm. Zamanında kullandığım bir klavyeydi ve kısa sürede switchleri çift tıklamaya başladı kalitesiz olduğundan dolayı. Ayrıca type-c portu kronik sorunlu, kısa sürede gevşiyor ve bir süre sonra klavyeyi en küçük hareket ettirmenizde bağlantısı kopuyor.

Driverini ekledim ama yine de mümkünse iade etmenizi, iade etmeyecekseniz bile elinizde yedek switch bulundurmanızı öneririm. Zamanında kullandığım bir klavyeydi ve kısa sürede switchleri çift tıklamaya başladı kalitesiz olduğundan dolayı. Ayrıca Type-C portu kronik sorunlu, kısa sürede gevşiyor ve bir süre sonra klavyeyi en küçük hareket ettirmenizde bağlantısı kopuyor.

İade ettim sizden ricam bin TL klavye önerir misin 1ms olsa kablolu kablosuz fark etmez 60 65 70 75 olsa falan bir şey soyler misiniz rica etsem ve ozellikle driveride olursa onerı yaparsan cok sevınırım anlıyosun sanırım bu ıslerden kusura bakma pek bilmem boyle şeyleri de.

İade ettim sizden ricam bin TL klavye önerir misin 1ms olsa kablolu kablosuz fark etmez 60 65 70 75 olsa falan bir şey soyler misiniz rica etsem ve ozellikle driveride olursa onerı yaparsan cok sevınırım anlıyosun sanırım bu ıslerden kusura bakma pek bilmem boyle şeyleri de.
Öneri yaparım tabi o sorun değil ama bin TL civarı satılan mekanik klavyelerinde ak680 den çok farkı yok maalesef, o yüzden mümkünse ikinci el sitelerinde satılan ürünlere yönelmeni tavsiye ederim.

Ben birkaç model bırakıyorum, bakarsın istiyorsan.

(Elden alma imkanın varsa çok iyi fiyat)

(Mavi sorun olmaz diyorsan)

(ışık ve driver yok maalesef ama kablosuz özelliği var)

(Bunda da yine driver yok diye biliyorum ama fiyatına göre gayet güzel klavye)

(Bütçe çıkıyorsa direkt sıfır olarak bunu çekebilirsin.)

Aynı şekil bütçe daha az çıkıyorsa şuna bakabilirsin.

Tavsiyem bütçeni biraz daha çıkarıp attığım sıfır klavyeyi alman ama bütçe çıkmaz diyorsan diğer seçenekleri de değerlendirebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı