Corolla
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RTX 3070
AMD Ryzen 5 5500
Gigabyte B450M K
1 TB Kingston KC3000
16 GB 3600 Mhz Ram
- Meslek
- Yok
Yakın zamanda Ajazz ak 992 brown switch alacağım fakat kalvyenin tuşları ışık geçirmiyor. Bu yüzden F/P keycaps arayışına girdim. Pudding keycaps istemiyorum. Bütçem maksimum. 1000 TL. 1 lira yukarısına çıkamam. Aklımda.
www.overgameweb.com
Bu keycaps var fakat klavye ile uyumlu mu bilmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Overgame - Konsol, oyun, figür ve aksesuarlar ile geek ve gamerları buluşturan popüler kültür mağazaları Over Game
Konsol, PC, Aksesuar ve Oyunlar
www.overgameweb.com
@555108Yakın zamanda Ajazz ak 992 brown switch alacağım fakat kalvyenin tuşları ışık geçirmiyor. Bu yüzden F/P keycaps arayışına girdim. Pudding keycaps istemiyorum. Bütçem maksimum. 1000 TL. 1 lira yukarısına çıkamam. Aklımda.
![]()
Overgame - Konsol, oyun, figür ve aksesuarlar ile geek ve gamerları buluşturan popüler kültür mağazaları Over Game
Konsol, PC, Aksesuar ve Oyunlarwww.overgameweb.com
@SalihYakın zamanda Ajazz ak 992 brown switch alacağım fakat kalvyenin tuşları ışık geçirmiyor. Bu yüzden F/P keycaps arayışına girdim. Pudding keycaps istemiyorum. Bütçem maksimum. 1000 TL. 1 lira yukarısına çıkamam. Aklımda.
![]()
@555108
@Salih7158Yakın zamanda Ajazz ak 992 brown switch alacağım fakat kalvyenin tuşları ışık geçirmiyor. Bu yüzden F/P keycaps arayışına girdim. Pudding keycaps istemiyorum. Bütçem maksimum. 1000 TL. 1 lira yukarısına çıkamam. Aklımda.
![]()
@555108
Son düzenleme: