İnceleme Ajazz AK32 ve Ziyou Lang M5 (82 tuşlu set) inceleme

Hem bütçem sınırlı hem de mouse DeathAdder V2 olduğundan hiç ihtiyaç duymuyorum setlere. 250 falan bütçem var.

Sensör 100ips 20g, bazı firmalar bilerek yanlış yazıyorlar değerleri yüksek göstermek için.

Hem bütçem sınırlı hem de mouse DeathAdder V2 olduğundan hiç ihtiyaç duymuyorum setlere. 250 falan bütçem var.

Hocam 250'nin üstüne hiçbir şekilde çıkamam diyorsan sıfır tarafında öneri veremiyorum maalesef ancak ikinci ele girilebilir, iki gün önce Galax Stealth 03 klavyemi sattım 300TL'ye.

Gamenote kb487l öneririm. Bütçeyi arttırırsan cynosa lite da alinabilir ama anti ghosting olmadığı ile ilgili bir şey okudum, gamenoteda böyle sorun yok.

Gamenote kb487l öneririm. Bütçeyi arttırırsan cynosa lite da alinabilir ama anti ghosting olmadığı ile ilgili bir şey okudum, gamenoteda böyle sorun yok.
Hocam membran istemiyorum ya. 2. el KB 95 Titan var ama kutusuz, bir de temiz midir tuş bozuk söylemiyordur diye kaygısı oluyor insanın.

Hocam 250'nin üstüne hiçbir şekilde çıkamam diyorsan sıfır tarafında öneri veremiyorum maalesef ancak ikinci ele girilebilir, iki gün önce Galax Stealth 03 klavyemi sattım 300TL'ye.

Bu çok mu kötü olur hocam? Yanında dandirik bi' kulak içi kulaklıkla 210 TL oluyor kupon var. Keycap falan takardım güzel dururdu. 2-3 ışık modu var sadece dalgalıyı kullanıyorum. İkinci elde güvenemiyorum bende kullanıyorum çünkü illaki o adam da en az benim kadar pis kullanmıştır.

Son düzenleme:

Hocam ışık olarak üzeceğini düşünmüyorum en azından RGB bir klavye, metal gövdesi varmış önceden mekanik kullanmadıysan memnun eder diye düşünüyorum.

İfadeler: Vio
Hocam ışık olarak üzeceğini düşünmüyorum en azından RGB bir klavye, metal gövdesi varmış önceden mekanik kullanmadıysan memnun eder diye düşünüyorum.
İnca Phaldor IKG-445 kullandım memnundum ama hem çok ağırdı hem sesli geldi maviydi. Bu da mavi ama bir incelesinde sessiz bayağı o hoşuma gitti. 200 liraya ne kaldı sanki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…