İnceleme Ajazz AK32 ve Ziyou Lang M5 (82 tuşlu set) inceleme

İnca phaldor IKG-445 kullandım memnundum ama hem çok ağırdı hem sesli geldi maviydi. Bu da mavi ama bir incelesinde sessiz bayağı o hoşuma gitti. 200 liraya ne kaldı sanki?

Hocam mavinin her türlüsü sesli açıkçası, internet kafelerde ve arkadaşlarımda birçok kez kullandım epey sesli kendim de Razer Green Switch, Blue Switch, red Switch, brown ve Black Switch'i denedim.
Dediğim gibi Blue sesli olacaktır diye düşünüyorum bir de bu incadan daha kötü olacaktır diye düşünüyorum.

Evet daha kötü olur muhtemelen ama yarı mekanik yani tam Blue sistemi yok içinde. Sıkıntı olursa o-ring takarım. Şu anki klavyem Classone RGB10 gerçek RGB ve fena da değil ama canım mekanik çekiyor .

Genelde bu markalara karşı pek olumlu değilim ama gerçekçi olmak gerekirse benim önerdiklerimden pek farkı yok, hatta -bir ihtimal- uzun kullanım sonucunda daha memnun bile edebilir. Alınmaz değil yani.

Genelde bu markalara karşı pek olumlu değilim ama gerçekçi olmak gerekirse benim önerdiklerimden pek farkı yok, hatta -bir ihtimal- uzun kullanım sonucunda daha memnun bile edebilir. Alınmaz değil yani.

Şu anki klavyemde yeni RGB modları bulduğum için vazgeçtim saygım arttı

Bende mavi Switch versiyonunu aldım kuponla beraber 360 TL'ye geldi. Palm tutuş olmama rağmen mouse rahat geldi Basilisk V2 kullanıyorum elimi ona atınca fazla yadırgamadım. Bilgisayara takıp deneme gereği duymadım ama beklediğimden daha kaliteli bir mouse geldiğini söyleyebilirim. Yalnız benim bir sorun olacak ben virgülü bulamadım yakında ceza yiyeceğim gibi.

Hocam enter tuşunun üstündeki tuş bende virgül koyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…