Elektronik Ajazz AK680 616 TL!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar benim Ajazz AK922 modeli klavyem elime ulaştı hatta 3 gün oluyor. Ayrıyeten bir para ödemesi yapmadım sitede ne yazıyorsa o. Kargo ve paketleme sorunsuzdu.

Merhaba, kargo sitesinde kaç gün geçirdi acaba kargo sitesinde 7. gün hala hong kongda gözüküyor.

Bana da 20 Ocakta stoklar yenilendiği zaman, size hemen göndereceğiz denmiş.

Hocam benimki Yun Express, 29'unda verdiler.
"TR, International flight has arrived" 3 gündür de böyle kaldı. Gümrüğe takılma şansı falan var mı?

Arkadaşlar gümrük muhabbetinde en başından zaten tam inanmamıştım verginin olmadığına. Bunu bilerek aldım çünkü klavyenin tasarımı tuşların kombinasyonu çok hoşuma gitmişti, alırken kendi kafamdan %30 vergiyi koyarak aldım.
AliExpress'de kendi satıcısı ürünü vergi dahili 1100 liraya satıyor. Gelelim bizim siteden aldığımız fiyata: İndirimde alanlar 650 liraya aldı ve eğer vergi çıkarsa +200 lira demek.
Yani ilk indirimden alanlar hâlâ 300 lira kârda.
Şu an ürün 26 dolar ağzı düz 800 lira diyelim. +250 lira vergisi ile AliExpress'e eşitlenmiş oluyor.

Sonuç olarak şimdi alacaklar AliExpress'den paşa paşa vergiyi önden ödeyip alsınlar. Bunlar devletin babasının oğlu mu vergi kesmeyecekler?
Eğer kesmezlerse de 250 lira kaybınız olur ama kafanız rahat olur bizim gibi stokla uğrasmazsınız arkanızda AliExpress olur.

Başka forumda 3 kişi vergi yazdığını söylemiş ona istinaden yazdım.

Son düzenleme:

Bakacağız, sonucu göreceğiz.

Ürünü gelen ve ekstra bir ödeme yapmadığını, vergi çıkmadığını söyleyenler var. Daha bir önceki sayfada yazmış biri. Hala bu konu neden bu kadar uzatılıyor anlamadım

Hocam benimki Yun Express, 29'unda verdiler.
"TR, International flight has arrived" 3 gündür de böyle kaldı. Gümrüğe takılma şansı falan var mı?
Hocam benimki de Yun Express, 3'ünde verdiler. Geliyor ama 4 gündür Hong Kong'da gözüküyor.

Ürünü gelen ve ekstra bir ödeme yapmadığını, vergi çıkmadığını söyleyenler var. Daha bir önceki sayfada yazmış biri. Hala bu konu neden bu kadar uzatılıyor anlamadım

Başka bir forumda birisi %32 ödediğini söylemiş.
Benim dediğim vergi çıkacak çıkmayacak değil. Biz zaten bekliyoruz sorun yok, yeni alacaklar belki okur da AliExpress'den alır diye yazdım. Önden vergisini versinler bizim gibi stok beklemesinler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…