Sokaner Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 726 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #431 Cantrepreneur dedi: Arkadaşlar kargom geldi, hiçbir ek ücret falan istemedi. Vergi sonradan kapıya gelmiyorsa içiniz rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Ses testi ve fotoğrafını çekebilir misiniz? Bende sipariş ettim ama internette hiç incelemesi yok.
Cantrepreneur dedi: Arkadaşlar kargom geldi, hiçbir ek ücret falan istemedi. Vergi sonradan kapıya gelmiyorsa içiniz rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Ses testi ve fotoğrafını çekebilir misiniz? Bende sipariş ettim ama internette hiç incelemesi yok.
musabdmr Centipat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 293 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #432 Cantrepreneur dedi: Arkadaşlar kargom geldi, hiçbir ek ücret falan istemedi. Vergi sonradan kapıya gelmiyorsa içiniz rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.
Cantrepreneur dedi: Arkadaşlar kargom geldi, hiçbir ek ücret falan istemedi. Vergi sonradan kapıya gelmiyorsa içiniz rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.
Cantrepreneur Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 477 Çözümler 7 10 Ocak 2024 #433 Ses: Vocaroo | Online voice recorder Hocam işyerindeyim ses ve görüntü net olmayabilir, kusura bakmayın. Dosya Ekleri IMG_20240110_134939.jpg 210 KB · Görüntüleme: 152
Ses: Vocaroo | Online voice recorder Hocam işyerindeyim ses ve görüntü net olmayabilir, kusura bakmayın.
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.297 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #434 Tiklasik red Switch diyeceğim ama yay sesi rahatsız etti fazlasıyla. Umarım brown versiyonu böyle değildir.
Tiklasik red Switch diyeceğim ama yay sesi rahatsız etti fazlasıyla. Umarım brown versiyonu böyle değildir.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 10 Ocak 2024 #435 Cantrepreneur dedi: Ses: Vocaroo | Online voice recorder Hocam işyerindeyim ses ve görüntü net olmayabilir, kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Sesi fiyatına göre gayet iyi ve görüntüsü de öyle. Shuichi Tatsuo dedi: Tiklasik red Switch diyeceğim ama yay sesi rahatsız etti fazlasıyla. Umarım brown versiyonu böyle değildir. Genişletmek için tıkla... Vardır hocam. Ama daha azdır Red'e göre. Cantrepreneur dedi: Ses: Vocaroo | Online voice recorder Hocam işyerindeyim ses ve görüntü net olmayabilir, kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Ayrıca ürün hotswappable imiş size gelen parçalara göre, vay be..
Cantrepreneur dedi: Ses: Vocaroo | Online voice recorder Hocam işyerindeyim ses ve görüntü net olmayabilir, kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Sesi fiyatına göre gayet iyi ve görüntüsü de öyle. Shuichi Tatsuo dedi: Tiklasik red Switch diyeceğim ama yay sesi rahatsız etti fazlasıyla. Umarım brown versiyonu böyle değildir. Genişletmek için tıkla... Vardır hocam. Ama daha azdır Red'e göre. Cantrepreneur dedi: Ses: Vocaroo | Online voice recorder Hocam işyerindeyim ses ve görüntü net olmayabilir, kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Ayrıca ürün hotswappable imiş size gelen parçalara göre, vay be..
üzgünduşbaşlığı Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 523 Çözümler 1 10 Ocak 2024 #436 Cantrepreneur dedi: Ses: Vocaroo | Online voice recorder Hocam iş yerindeyim ses ve görüntü net olmayabilir, kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Sanirim Huano red Switch'ler lube + PBT keycap+ eva foam ile hallolur gibi.
Cantrepreneur dedi: Ses: Vocaroo | Online voice recorder Hocam iş yerindeyim ses ve görüntü net olmayabilir, kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Sanirim Huano red Switch'ler lube + PBT keycap+ eva foam ile hallolur gibi.
esercim Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.248 Çözümler 6 10 Ocak 2024 #437 Cantrepreneur dedi: Ses: Vocaroo | Online voice recorder Hocam iş yerindeyim ses ve görüntü net olmayabilir, kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam eve geçince mutlaka videosunu isteriz, teşekkürler
Cantrepreneur dedi: Ses: Vocaroo | Online voice recorder Hocam iş yerindeyim ses ve görüntü net olmayabilir, kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam eve geçince mutlaka videosunu isteriz, teşekkürler
southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.037 Çözümler 22 Yer Roma 10 Ocak 2024 #438 8 Ocak'ta Ajazz AK992 Summer Blue aldım, kupon ile 59,49 dolara geldi. Aldığım gün direkt TC numaramı yolladım ve kargo takip linki istedim, bugün göndermişler. Vergi çıkıp çıkmadığını paylaşırım.
8 Ocak'ta Ajazz AK992 Summer Blue aldım, kupon ile 59,49 dolara geldi. Aldığım gün direkt TC numaramı yolladım ve kargo takip linki istedim, bugün göndermişler. Vergi çıkıp çıkmadığını paylaşırım.
aintadamnthingfunny Megapat Katılım 13 Kasım 2014 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni 10 Ocak 2024 #439 PTT'den teslim alan var mı aramızda?
Particle Cannon Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 2.679 Çözümler 23 10 Ocak 2024 #440 Siparişim hala yola çıkmadı. :/ Gamepower Ogre red Switch'den geçeceğim elimdekinden kötü değildir herhalde.
Siparişim hala yola çıkmadı. :/ Gamepower Ogre red Switch'den geçeceğim elimdekinden kötü değildir herhalde.