Elektronik Ajazz AK680 616 TL!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam, ben de 27 aralıkta sipariş vermiştim, bugün teslim aldım. Membran klavye kullanıyordum şu ana kadar, bozulana kadar da devam edeceğim. Klavye beklediğimden çok daha hafif ve tok. Lineer switch olanını tercih etmiştim, kırmızıydı galiba. Mor rengi epey tatlı duruyor. Kısacası çok beğendim.

Kısa bir videosunu bekleriz.

Arkadaşlar kucuk caplı bı ınceleme vıdeosu cektım elımden geldıgınce ayrıntılara degınmeye calıstım umarım işinize yarar bir video olmuştur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Elinize sağlık.

Son düzenleme:

Bu fiyata bu klavye bulunamaz. Alın derim, ama site duyulmuş bir site memnuiyeti nasıl? Bilemem kimseyi göremem kimseye edemem.

Güvenilir alan çok kişi var buradan ben dahil.

Gümrük vergisi nasıl oluyor? Aydınlatabilecek biri var mı acaba? Kardeşime almayı düşünüyordum da.

Destek iyi memnun oldum diğer günün sabah 8'inde cevap veriyorlar direkt. Gmk67 klavyemde enter tuşunun stabları lubesuz geldi diye sesinden rahatsız olduğumu belirttim 10 dolar iade teklif etiler sağ olsunlar.

Satın alımda ve gümrükte herhangi bir vergi çıkmıyor mu şimdi. Saf olarak 616₺.

Eki Görüntüle 2065897

Valla aldım gitti.

2750₺ gibi bir keyfi harcamanın ardından 1065₺ ile 1 ay geçinmek durumundayımdır. Hayırlısı olsun...

T60 düşünenler direkt buraya yönelebilir fiyatı mükemmel.

Şaka gibi fiyat, Z11 yerine bunu alsaydım keşke.

Z11 den iyi midir?

Vergi çıkmıyor içiniz rahat olabilir.

Red mi , brown mu?

Detaylı inceleme bekliyoruz.

Kısa bir videosunu bekleriz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

buradan videoya ulasabılırsınız. 1080P HD işlenmeye devam ediyor 5-6dakika sonra 1080P olarak izleyebilirsiniz.

Hocam ben kırmızı renk brown Switch aldım.
Red Switch sesini arkadaş paylaşmış.

Burada.

Tam net değilim hala. Yani, gördüğüm kadarıyla yazı yazma gibi günlük işler için brown daha ideal. Red ise, daha çok oyun için denilmekte. Oyun oynarım fakat profesyonel değil, çoğunlukla hikayeli oyunlar zaten. Onun için, şu an brown en mantıklısı gibime geldi. Sanırsam, kararım o yönde ve ne olursa olsun pişman olmayacağımı düşünüyorum. Yardımların için teşekkür ederim.

ıphone 13 ile cektım 1080P render devam edıyor 4-5 dakıka sonra 1080de ızleyebılırsın,
Videosunun gelmesini bayağıdır bekliyorduk biraz acele yorum yapmış olabilirim hocam anlayışınıza teşekkürler.

Rica ederim hocam ben de brown aldım parasına değecektir diye düşünüyorum HaxBall oynayacağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…