Elektronik Ajazz AK680 616 TL!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim aldığım klavye daha kargoya verilmemiş geceleri brown Switch çok ses çıkarır derseniz videodaki gibi red Switch ile değişim talep edeceğim.

Son düzenleme:
arkadaşlar kucuk caplı bir ınceleme vıdeosu cektım elımden geldıgınce ayrıntılara degınmeye calıstım umarım işinize yarar bir video olmuştur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam eline emeğine sağlık vallahi internette veya YouTube'da hiçbir incelemesi yok senin yapman gerçekten çok iyi oldu teşekkür ederim.

Yaklaşık yarım saattir kullanıyorum, hissiyatı çok güzel ama bazı eksiklikler hemen hissediliyor. XPG Summoner'da bulunan medya tuşları, ses kısma tekerleği ve FN ve üstten bir tuşa basıp arkaplandaki müziği ve ya videoyu durdurma gibi özelliklerin hepsini bir anda kaybettim. İlk %60 klavyem, henüz bazı tuşların yerini çözemedim ve bir tık küçük geliyor. Onun dışında çok güzel klavye, umuyorum zamanla alışırım. Satın alan herkese hayırlı olsun.

Yaklaşık yarım saattir kullanıyorum, hissiyatı çok güzel ama bazı eksiklikler hemen hissediliyor. XPG Summoner'da bulunan medya tuşları, ses kısma tekerleği ve FN ve üstten bir tuşa basıp arkaplandaki müziği ve ya videoyu durdurma gibi özelliklerin hepsini bir anda kaybettim. İlk %60 klavyem, henüz bazı tuşların yerini çözemedim ve bir tık küçük geliyor. Onun dışında çok güzel klavye, umuyorum zamanla alışırım. Satın alan herkese hayırlı olsun.
%65*.

FN tuşu ile arka aydınlatmanın animasyonu değişiyor mu?

Değişiyor da animasyonların hepsine bakamadım. Animasyonları tatlı görünüyor, çok sert değil de yumuşak geçişleri var.

arkadaşlar kucuk caplı bir ınceleme vıdeosu cektım elımden geldıgınce ayrıntılara degınmeye calıstım umarım işinize yarar bir video olmuştur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Elinize sağlık 👑👑

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı