Elektronik Ajazz AK680 616 TL!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bende pek alısamadım ama zaman gerekıyor bıraz. ıngılızce Q klavyeyı turkce Q olarak kullanmaya calısmak bıraz zormus. mesela fn ile control tusuna basıp klavyeden harf tuşuna bastıktan sonra J ve K tusları home ve end tusuna gecıs yapıyor. az once oyunda farketmeden bu hatayı yaptım cok sınır ettı

Aynı zamanda 1-2-3 gibi hotbar tuşları da F1-F2-F3 oluyormuş, ben de az önce öğrendim hocam. Eski klavyeyi takıp bunu kutusuna atmayı düşünmedim değil

bugün teslim aldım
28'inde verdiğiniz kargo mu geldi yoksa 29'unda verdiğiniz mi? Sanırsam 28'den sonra verenlerin kargoları 15 Ocak'ta verilecek.

Vocaroo | Online voice recorder bu ses red sesi ona göre karar verin.

@Cantrepreneur paylaşmış.​

Boşa abartmışız klavyeyi, yay sesi şuan bile rahatsız etti. Elime ulaştığında satarım ben bunu diyecem de kim alır ki? Test videosu bile yok piyasada.

Son düzenleme:
Hocam yeteneğin var. Biraz araştırmayla ve söyleneceklerin taslağıyla ürün incelemesi yapsan ilgi görebilir.

Stokta yokken sipariş veren var mı? Stokta yokken alıp da eline ulaşan varsa kaç günde geldi acaba?

Stokta yokken sipariş veren var mı? Stokta yokken alıp da eline ulaşan varsa kaç günde geldi acaba?
Ben yanlış anlamışım, verdik bakalım biz de mor renkli brown switch.

Son düzenleme:
Ayın 27'sinde sipariş verdim Hala kargoya bile verilmedi. Ne garip iş arkadaş ya. Bu hafta vereceğiz demiştiler hafta bitiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…