VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.413 Çözümler 16 25 Ocak 2024 #931 maximilian borsodi dedi: Çok fazla mesaj yazılmış takip edemedim. Bu klavyenin durum nedir şu anda, satışlar devam ediyor mu, almak mantıklı mı, ortalama kaç günde geliyor? Satışa kapandı diyenler var o yüzden sormak istedim, kargolamıyorlar mı? Genişletmek için tıkla... Geçici olarak kapandı çok yoğunluk olduğu için, ileride açılacaktır.
maximilian borsodi dedi: Çok fazla mesaj yazılmış takip edemedim. Bu klavyenin durum nedir şu anda, satışlar devam ediyor mu, almak mantıklı mı, ortalama kaç günde geliyor? Satışa kapandı diyenler var o yüzden sormak istedim, kargolamıyorlar mı? Genişletmek için tıkla... Geçici olarak kapandı çok yoğunluk olduğu için, ileride açılacaktır.
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 25 Ocak 2024 #932 Arkadaşlar yanwen ile gelen oldumu eline? Ödedimi vergi.
r0tz Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 1.708 Çözümler 7 25 Ocak 2024 #933 esercim dedi: Brom üstünde yazıyor ya, FN+J bassana // Geldi sonunda. Beklediğimden çok çok daha premium hissettiriyor malzeme. @382019 hocam size teşekkürü borç bilirim. (29 Aralık'ta sipariş verdim) Eki Görüntüle 2096046 Genişletmek için tıkla... Üstünde olacağını hiç düşünmemiştim. O yüzden internette arıyordum. Hala çok sorun çekiyorum. Virgülü artıyı f tuşlarını kullanamıyorum. r0tz dedi: Üstünde olacağını hiç düşünmemiştim. O yüzden internette arıyordum. Hala çok sorun çekiyorum. Virgülü artıyı f tuşlarını kullanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm arkadaşlar. Yaşayanlar varsa yazılımından profile 2 seçeneğine getirin. Düzeliyor. Son düzenleme: 25 Ocak 2024
esercim dedi: Brom üstünde yazıyor ya, FN+J bassana // Geldi sonunda. Beklediğimden çok çok daha premium hissettiriyor malzeme. @382019 hocam size teşekkürü borç bilirim. (29 Aralık'ta sipariş verdim) Eki Görüntüle 2096046 Genişletmek için tıkla... Üstünde olacağını hiç düşünmemiştim. O yüzden internette arıyordum. Hala çok sorun çekiyorum. Virgülü artıyı f tuşlarını kullanamıyorum. r0tz dedi: Üstünde olacağını hiç düşünmemiştim. O yüzden internette arıyordum. Hala çok sorun çekiyorum. Virgülü artıyı f tuşlarını kullanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm arkadaşlar. Yaşayanlar varsa yazılımından profile 2 seçeneğine getirin. Düzeliyor.
S showpanpa Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #934 Yanwen vergi çıkartmış mı deneyen oldu mu?
Particle Cannon Hectopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 2.649 Çözümler 23 26 Ocak 2024 #935 Benimkini de bugün kargolamışlar özellikle yunexpress ile gönderin diye belirtmiştim öyle de yapmışlar.
Benimkini de bugün kargolamışlar özellikle yunexpress ile gönderin diye belirtmiştim öyle de yapmışlar.
VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.413 Çözümler 16 26 Ocak 2024 #936 Krallar sonunda benimkini de kargoya vermiş. Yun Expressle iletin demiştim ben de. Öyle yapmışlar.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 26 Ocak 2024 #937 Beyler benimki Aras kargo ile gümrükten çıkmış, sizlerde de aynıdır inşallah durum.
afkybnds Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2016 Mesajlar 1.455 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #938 Taylor Swift Fan Cl dedi: Beyler benimki Aras kargo ile gümrükten çıkmış, sizlerde de aynıdır inşallah durum. Genişletmek için tıkla... Hangi firma çinden getirmişti sizin kargoyu, YunExpress mi Yanwen mi ?
Taylor Swift Fan Cl dedi: Beyler benimki Aras kargo ile gümrükten çıkmış, sizlerde de aynıdır inşallah durum. Genişletmek için tıkla... Hangi firma çinden getirmişti sizin kargoyu, YunExpress mi Yanwen mi ?
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 26 Ocak 2024 #939 afkybnds dedi: Hangi firma çinden getirmişti sizin kargoyu, YunExpress mi Yanwen mi ? Genişletmek için tıkla... YunExpress.
afkybnds dedi: Hangi firma çinden getirmişti sizin kargoyu, YunExpress mi Yanwen mi ? Genişletmek için tıkla... YunExpress.
L laifodes Kilopat Katılım 31 Mayıs 2018 Mesajlar 415 Çözümler 2 26 Ocak 2024 #940 Şu Türkiye'ye kargolamama olayı devam ediyor mu? Elimdeki membrane klavyeden sıkıldım mekaniğe geçiş yapmak istiyorum.
Şu Türkiye'ye kargolamama olayı devam ediyor mu? Elimdeki membrane klavyeden sıkıldım mekaniğe geçiş yapmak istiyorum.