Elektronik Ajazz AK680 616 TL!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dosya Ekleri

• resim_2024-01-26_190634964.png
    resim_2024-01-26_190634964.png
    218,5 KB · Görüntüleme: 164
Gümrükten çıkmış ve Aras Kargo'ya teslim edilmiştir. Aras Kargo takip numarası: XXXXXXXXXXX
Şeklinde bir mesaj aldım. Bunu herkes aldı mı? Gümrük vergisi mi ödeyeceğim ?

Vallahi kargo aras orhanlı transferde işlem görmüş en son. Herhalde yarın sabah-öğle saatleri arasında ürün elime ulaşır. Olmadı pazartesi alırız.

Bakalım ne kadar kötü veya iyi çıkacak.

Yanwen ile gelen oldu mu? 4 gündür Türkiye'ye inmedi uçak. Dünya turu yapıyor sanırım.

Uzun süredir şöyle benim kargo Yanwen ile geliyor. Bilgisi olan var mı?

Dosya Ekleri

• 2024-01-27 10_06_30-TRACK718, One-stop Logistics Tracking Any Package Platform - TRACK718 — Mo...jpg
    2024-01-27 10_06_30-TRACK718, One-stop Logistics Tracking Any Package Platform - TRACK718 — Mo...jpg
    126,4 KB · Görüntüleme: 130
Tam olarak 1 ay beklemiş olduğum gerçeği de var...

Ürün elime ulaştı ancak ve ancak maalesef dendiği gibi hepsinde olmasa da bazı Switch'lerde yay sesi insanı irite ediyor.

Aynı zamanda hiçbir yükseltme olmadan klavye kullanan biri olarak bana fazla dik geldi yani yatay bir tasarıma sahip olup istediğimiz gibi dikliğini ayarlayabilmemiz daha iyi olurdu.

Keza aynı şekilde maalesef RGB bir yapıya sahip değil sabit LED'ler var onun üzerinden modlar ilerliyor. Gönül ister en azından sabit renkler yapabilseydik...

Stabilizerleri başarılı, yapı kalitesi keza 600₺'lit bir ürüne kıyasla gayet yerinde kesinlikle kötü değil iyi de değil.

Tam boy klavye kullanmaya alışık biri olarak kesinlikle günlük kullanım klavyem olacağını sanmıyorum. Tam boy klavye ayrı bir ayrıcalık gözümde ancak oyun oynarken falan kesinlikle kullanacağım hiç yoktan yedek klavyem olabilecek bir ürün olduğunu söylemek isterim.

Genel değerlendirmem ise;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Ürün elime ulaştı ancak ve ancak maalesef dendiği gibi hepsinde olmasa da bazı Switch'lerde yay sesi insanı irite ediyor.

Aynı zamanda hiçbir yükseltme olmadan klavye kullanan biri olarak bana fazla dik geldi yani yatay bir tasarıma sahip olup istediğimiz gibi dikliğini ayarlayabilmemiz daha iyi olurdu.

Keza aynı şekilde maalesef RGB bir yapıya sahip değil sabit LED'ler var onun üzerinden modlar ilerliyor. Gönül ister en azından sabit renkler yapabilseydik...

Stabilizerleri başarılı, yapı kalitesi keza 600₺'lit bir ürüne kıyasla gayet yerinde kesinlikle kötü değil iyi de değil.

Tam boy klavye kullanmaya alışık biri olarak kesinlikle günlük kullanım klavyem olacağını sanmıyorum. Tam boy klavye ayrı bir ayrıcalık gözümde ancak oyun oynarken falan kesinlikle kullanacağım hiç yoktan yedek klavyem olabilecek bir ürün olduğunu söylemek isterim.

Sesi gayet iyiymiş, hayırlı olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı