Cengzihan
Femtopat
Pek önermem hocam bu klavyeyi, zamanında kullandım. Hem ctrl, shift gibi tuşların yazısı çabuk siliniyor hem de switchleri kaliteli değil, çabuk bozuluyor. Ben 4,5 ay kullandım ve ilk 3 ayda zaten switchlerden 5-6 tanesi çift tıklamaya başladı. Neyseki elimde fazladan switch olduğu için bir süre daha idare edebilmiştim.Ajazz AK680 Ajazz Ak680 Kırmızı Switch Hot-swap Kablolu Mekanik Oyuncu Gaming Klavye - Fiyatı, Yorumları alınır mı sizce? Ve alınırsa hangi switch alınmalı? Ben brown ve red arasında kaldım. Oyunda oynuyorum günlük takılıyorum da bütçem daha yükselmez 1200'den fazla 1700 TL'ye kulaklık aldım, Havit H2039BG'yi.

Blueforce Titan Rgb Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Red Switch Q Tr - Fiyatı, Yorumları
Blueforce Titan Rgb Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Red Switch Q Tr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Bluforce titan biraz daha iyi olur ama bunun da çok farki olmaz sadece bir tık daha kaliteli switchleri o kadar. İkinci ele yönelmeni yada indirim beklemeni tavsiye ederim bu bütçelerde.