Yuiis
Decipat
- Makaleler
- 1
Hayır, 2000 TL için de güzel klavyeler aslında ama bütçenin üstünde ve daha ucuza alma imkanın var diye söyledim ben onu.Kampanyasız alsam Royal Kludge'ler mantıksız mı?
Hayır, 2000 TL için de güzel klavyeler aslında ama bütçenin üstünde ve daha ucuza alma imkanın var diye söyledim ben onu.Kampanyasız alsam Royal Kludge'ler mantıksız mı?
Hayır, 2000 TL için de güzel klavyeler aslında ama bütçenin üstünde ve daha ucuza alma imkanın var diye söyledim ben onu.
Attığım royal kludge klavyeler donanım olarak aynı hocam, sadece boyut ve renk olarak biraz değişkenlik gösteriyorlar. Hangisini beğendiysen alabilirsin royal kludgelar arasında.Bütçeyi biraz arttırabilirim o zaman bu attığınız klavyeler arasından en iyi diyebileceğiniz hangisidir
Attığım Royal Kludge klavyeler donanım olarak aynı hocam, sadece boyut ve renk olarak biraz değişkenlik gösteriyorlar. Hangisini beğendiysen alabilirsin Royal Kludge'lar arasında
Attığım Royal Kludge klavyeler donanım olarak aynı hocam, sadece boyut ve renk olarak biraz değişkenlik gösteriyorlar. Hangisini beğendiysen alabilirsin Royal Kludge'lar arasında.
Tabi hocam, hissiyat olarak mekanik red switch gibi düşünebilirsin ama düz bir red switchten biraz daha kalitelidir.Hocam hangi switch olduğu yazmıyor mekanik değil mi bunlar
Rk klavyeler hem soket hem switch hem de kasa olarak daha iyi hocam. Kısacası daha kaliteli bir klavye b61w den ama kendi tercihin tabi.Bir de machenike K500-B61W kablosuz olan çok hoşuma gitti Royal Kludge ile aralarında çok fark yok ise bunu almak daha iyi olur gibi geldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.