Ajazz AK680 alınır mı?

GüneşliGölge

Femtopat
Daha fazla  
Bütçem en FAZLA1300-1400 civarı. Redragon K617 alacaktım kronik yay sorunu var deyip Ajazz AK680 önerdiler. Bende bu klavyenin siyah brown switch bir modelini buldum alınır mı? Acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçem en FAZLA1300-1400 civarı. Redragon K617 alacaktım kronik yay sorunu var deyip Ajazz AK680 önerdiler. Bende bu klavyenin siyah brown switch bir modelini buldum alınır mı? Acaba?
AK680 zamanında elimde vardı. Açıkçası k617 tercih ederim. Yay sesi sorunu olduğunu biliyorum ama ak680 de de var hatta üstüne switchleri 3 4 ay gibi çok kısa sürede çift tıklamaya başladı.

Tavsiyem ya bütçeni bir tık arttırıp Rk65 veya F87 alman yada ikinci ele yönelmen.
Bu bütçede alacağın sıfır mekanik klavyelerde illaki bir şey çıkıyor.

İkinci el al, veya bütçeni yükseltmeye çalış. Gerekirse 1 2 ay sabret. Yıllarca gönül rahatlığıyla kullanacağın bir klavye al. Acele edip kısa ömürlü sorunlu dandik klavyeleri alma.

İkinci el al, veya bütçeni yükseltmeye çalış. Gerekirse 1 2 ay sabret. Yıllarca gönül rahatlığıyla kullanacağın bir klavye al. Acele edip kısa ömürlü sorunlu dandik klavyeleri alma.
Peki öyle diyebileceğimiz bir klavye önerebilir misiniz?

Zor hocam daha düşüremez miyiz:)?

Açıkçası dediğiniz klavyeleri almak için bütçem var ama tasarruf yapmam gerek burada. Royal Kludge modelini düşüneceğim daha alt fiyat bir klavye yok mudur piyasada?

Peki öyle diyebileceğimiz bir klavye önerebilir misiniz?

Zor hocam daha düşüremez miyiz:)?

En ucuz Aula F65 var şu an. Amazon'dan ilk siparişe özel 150 TL, ve Prime üyelerine özel 200TL indirim var. 1600 TL'ye geliyor böyle. Ama ikisi aynı anda kullanılır mı %100 emin değilim. Sadece ilk sipariş indirimini kullanırsan da 1800 TL.

En ucuz Aula F65 var şu an. Amazon'dan ilk siparişe özel 150 TL, ve Prime üyelerine özel 200TL indirim var. 1600 TL'ye geliyor böyle. Ama ikisi aynı anda kullanılır mı %100 emin değilim. Sadece ilk sipariş indirimini kullanırsan da 1800 TL.

Bunun yerine Royal Kludge R65'i önerir misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı