A akolein Femtopat Katılım 1 Aralık 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #1 Başlıkta söylediğim gibi bazen basmama rağmen algılamıyor. Ne yapmam lazım bilmiyorum.
efeq77 Decapat Katılım 28 Eylül 2023 Mesajlar 40 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #2 akolein dedi: Başlıkta söylediğim gibi bazen basmama rağmen algılamıyor. Ne yapmam lazım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bendede aynı sorun olmuştu Klavyemin Kirliliğindenmi Kaynaklı Olduğunu Düşündüm Temizledim Fakat Sorun Geçmedi geçmeyincede Yeni klavye almak zorunda kaldım FN+space Basmayı denermisin Artı 0 Eksi
akolein dedi: Başlıkta söylediğim gibi bazen basmama rağmen algılamıyor. Ne yapmam lazım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bendede aynı sorun olmuştu Klavyemin Kirliliğindenmi Kaynaklı Olduğunu Düşündüm Temizledim Fakat Sorun Geçmedi geçmeyincede Yeni klavye almak zorunda kaldım FN+space Basmayı denermisin
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.303 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 26 Temmuz 2024 #3 Klavyenin switchleri iyi değil. 2 haftada 3 switch bozulmuştu bende de. Switchleri değiştirin. AliExpress'den indirimle qlwbilirsiniz ayın 1'inde. Artı 0 Eksi
Klavyenin switchleri iyi değil. 2 haftada 3 switch bozulmuştu bende de. Switchleri değiştirin. AliExpress'den indirimle qlwbilirsiniz ayın 1'inde.
Azataydın Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 119 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #4 Monarch Leviathan dedi: Klavyenin switchleri iyi değil. 2 haftada 3 switch bozulmuştu bende de. Switchleri değiştirin. AliExpress'den indirimle qlwbilirsiniz ayın 1'inde. Genişletmek için tıkla... Ayın 1 inde indirimmi var ? Artı 0 Eksi
Monarch Leviathan dedi: Klavyenin switchleri iyi değil. 2 haftada 3 switch bozulmuştu bende de. Switchleri değiştirin. AliExpress'den indirimle qlwbilirsiniz ayın 1'inde. Genişletmek için tıkla... Ayın 1 inde indirimmi var ?
KS KS A akolein Femtopat Katılım 1 Aralık 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #5 Switch olarak Akko v3 almak istiyorum nasıl olduğunu biliyor musunuz ? @Monarch Leviathan Artı 0 Eksi
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.303 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 29 Temmuz 2024 #6 akolein dedi: Switch olarak Akko v3 almak istiyorum nasıl olduğunu biliyor musunuz ? @Monarch Leviathan Genişletmek için tıkla... Çok güzel ama daha bütçe dostu GGboy Kang White da tercih edilebilir. Artı 0 Eksi
akolein dedi: Switch olarak Akko v3 almak istiyorum nasıl olduğunu biliyor musunuz ? @Monarch Leviathan Genişletmek için tıkla... Çok güzel ama daha bütçe dostu GGboy Kang White da tercih edilebilir.
KS KS A akolein Femtopat Katılım 1 Aralık 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #7 Bu akkolar 5 pinli ama benim klavye 3 pini destekliyor. şu plastik yerlerini kırpsam ortadakinin yanındakileri çalışır değil mi ? @Monarch Leviathan Artı 0 Eksi
Bu akkolar 5 pinli ama benim klavye 3 pini destekliyor. şu plastik yerlerini kırpsam ortadakinin yanındakileri çalışır değil mi ? @Monarch Leviathan
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.303 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 29 Temmuz 2024 #8 akolein dedi: Bu akkolar 5 pinli ama benim klavye 3 pini destekliyor. şu plastik yerlerini kırpsam ortadakinin yanındakileri çalışır değil mi ? @Monarch Leviathan Genişletmek için tıkla... Çalışır ama en iyi sonuç için pinlerin yerini biraz zımparalayın. Artı 0 Eksi
akolein dedi: Bu akkolar 5 pinli ama benim klavye 3 pini destekliyor. şu plastik yerlerini kırpsam ortadakinin yanındakileri çalışır değil mi ? @Monarch Leviathan Genişletmek için tıkla... Çalışır ama en iyi sonuç için pinlerin yerini biraz zımparalayın.